UNIBET TV OHJELMAT

Unibet TV:n kautta voit seurata vuosittain yli 100 000 urheilutapahtumaa samalla, kun lyöt vetoa. Lähetykset ovat aina suoria, ja ohjelmatarjonta ylittää kattavuudessaan kovemmankin urheilufanin toiveet. Ja mikä parasta, Unibet TV ohjelmat ovat aina ilmaisia!

Image-23-img

Unibet TV ohjelmat tarjoavat Unibetin pelaajille pääsyn yli 100 000 urheilutapahtuman pariin vuosittain – reaaliajassa tietenkin. Live TV:n avulla pysyt kartalla urheilumaailman tuoreimmista käänteistä ja voit seurata suosikkilajiasi ja oman joukkueesi menestystä kätevästi oman tilin kautta – samalla, kun betsaat.

Lähetystarjonnan laajuuden ansiosta Unibet Live TV tarjoaa jokaiselle jotakin. Unibet TV NBA -ottelut soveltuvat koripallon seuraajille, kun taas Unibet TV snooker tuo snookerin jännittävimmät tapahtumat suoraan näyttöpäätteellesi. Tarjolla on myös runsaasti jalkapalloa NFL:sta paikallisliigojen matseihin, dartsia, eSportsia, jääkiekkoa, tennistä ja hevosurheilua.

Ja kaikki, mitä tarvitset Unibet TV-ohjelmien katseluun on Unibet-tili. Hevosurheilua lukuun ottamatta striimien seuraaminen ei edellytä yleensä edes vedonlyöntiä, mutta jonkin verran pelirahaa tililtä on hyvä löytyä – ihan jo vaikka senkin varalta, että haluat betsata livenä matsia seuratessasi.

Tällä sivulla tarkastelun alla on ennen kaikkea Unibet TV ohjelmat. Tutustumme ohjelmatarjontaan kattavasti, ja esittelemme jokusen suosituimmista lähetyksistä liiga- ja lajikohtaisesti. Jos etsit tietoa Unibet TV:n ohjelmista, olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

Image-24-img

NÄIN NÄET UNIBET TV OHJELMAT

Mikäli Unibet TV ohjelmat herättivät jo nyt kiinnostuksesi ja haluat päästä seuraamaan huippu-urheilua livenä, ensimmäinen kysymyksesi lienee, että miten ohjelmatarjonnan pariin oikein pääsee. Unibet TV ohjelmat ovat pelaajille ilmaisia, muutamia hevosurheilukisoja lukuun ottamatta, jotka edellyttävät vedonlyöntiä ennakkoon.


Muut ottelut ja turnaukset näkyvät pääosin täysin ilmaiseksi, mutta jotta saat katseluoikeuden, täytyy sinun rekisteröidä Unibet-pelitili ja tehdä vähintään yksi talletus. Vaikkei striimien katselu edellytäkään aina vedonlyöntiä, täytyy tililläsi olla rahaa, jotta saat katseluoikeuden.


Jonkin verran pelirahaa on tosin hyvä olla jo ihan siltäkin varalta, että haluat tehdä livevetoja ottelun aikana. Livevedonlyönnissä nopeus on tunnetusti valttia, joten aikaa ylimääräiseen rahojen siirtelyyn ei välttämättä ole, sillä vedot saattavat ratketa hetkenä minä hyvänsä.


Kuten sanottu, aivan ensimmäisenä tarvitse kuitenkin Unibet-tilin. Voit rekisteröidä tilin täysin ilmaiseksi, kunhan olet yli 18-vuotias. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Unibet-tilin rekisteröinti onnistuu seuraavasti:


1. Mene Unibetin sivuille ja klikkaa ”Rekisteröidy”.
2. Syötä pyydetyt henkilötiedot ja yhteystiedot ja valitse salasana.
3. Vahvista rekisteröinti lopuksi syöttämällä tekstiviestinä saamasi vahvistuskoodi sivustolle.
4. Tee talletus ja aloita Unibet live TV:n katselu ja betsaaminen!


Uutena pelaajana saat myös heti kättelyssä Unibetin Vedonlyönti-puolen tervetuliaisbonuksen. Kyseessä on ensitalletusbonus, jonka ansiosta pelikassasi tuplataan heti alkajaisiksi. Jos siis talletat esimerkiksi 20 €, saat toiset 20 € bonusrahaa, ja pääset tutustumaan vedonlyöntiin jopa 40 € aloituskassalla.

Image-25-img

UNIBET TV OHJELMAT TIETOKONEELLA JA MOBIILISSA

Unibet TV:n ohjelmatarjonnan ansiosta urheiluvuoden kohokohdat ovat aina vain parin painalluksen päässä. Voit seurata Unibet TV NBA -matseja, Unibet TV snookeria ja lukuisia muita lajeja kirjaimellisesti missä ja milloin tahansa. Niin kauan, kun käytössäsi on nopea ja toimiva nettiyhteys, et koskaan jää paitsi urheilumaailman kuumimmista käänteistä.


Unibetin live streamit toimivat saumattomasti sekä tietokoneella että mobiilissa. Näinpä voit seurata matseja yhtälailla kotoa, toimistolta kuin tien päältäkin. Streamit pyörivät aivan yhtä hyvin kesämökillä kuin kaupungissakin – kiitos nykypäivän kattavien verkkoyhteyksien.


Käytitpä urheilun seuraamiseen sitten tietokonetta, iPhonea, iPadia tai Android-mobiililaitetta, Unibet TV ohjelmat tuovat laitteellesi yli 100 000 urheilutapahtumaa vuosittain. Tämä on reilusti enemmän liveurheilua, kuin mitä moni tavan tv-kanava tarjoaa.


Ja mikä parasta, live urheilun katsominen on täysin ilmaista joitakin hevoskilpailuita lukuun ottamatta. Tarvitset vain Unibet-tilin, jolla on jonkin verran pelirahaa voidaksesi seurata urheilua livenä.


Siinä missä tietokoneella katselu hoituu aina suoraan selaimen kautta, mobiilissa on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko katsoa matsit suoraan selaimen kautta tai ladata helppokäyttöisen Unibet Vedonlyönti -sovelluksen.


Sovelluksen lataus onnistuu Android-käyttäjille suoraan Unibetin sivuilta, kun taas iOS-laitteiden haltijat voivat ladata sen omasta App Storesta. Sovelluksista löytyy myös Unibetin ainutlaatuinen Katso ja betsaa -palvelu, jonka ansiosta tennis- ja jalkapallovedonlyönti saavuttaa täysin uuden tason.

Unibet TV on monessakin mielessä urheilufanin ykköskanava. Se tarjoaa pääsyn vuosittain yli 100 000 urheilutapahtuman pariin – reaaliajassa tietenkin. Mutta miten Unibet TV vertautuu tavallisten televisiokanavien tarjontaan, kun puhutaan live urheilusta? Nyt on aika ottaa siitä selvää.

Tavalliset televisiokanavat ovat siinä mielessä hyviä, että niitä katsomalla voi vaikuttaa esimerkiksi selostuskieleen. Unibetilla selostusta ei välttämättä ole tarjolla kuin englanniksi, mutta tämä muodostuu harvoin ongelmaksi, mikäli peli ja sen säännöt ovat entuudestaan tuttuja. Tällöin pelin seuraaminen onnistuu takuuvarmasti ilman selostustakin.

Kun puhutaan urheilutarjonnasta, Unibet TV ohjelmat päihittävät tavallisen televisiokanavan mennen tullen, sitä ei ole kiistäminen. Urheiluun keskittyvät kanavat puolestaan tarjoavat melkeinpä samat lähetykset kuin Unibet, mutta niiden heikkous puolestaan on maksullisuus. Unibet TV on Unibetin asiakkaille täysin ilmainen, eikä urheilun seuraaminen vaadi muutamia pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta edes vetojen asettamista.

Pelirahaa tililtä tulee löytyä vähintään yksi sentti. Mikä parasta, talletetut rahat eivät katoa tililtä mihinkään, vaan voit käyttää ne esimerkiksi livevedonlyöntiin samalla, kun seuraat liveurheilua.

Livelähetysten ehdottomiin plussapuoliin kuuluu myös niiden reaaliaikaisuus. Kaikki ottelut näytetään aina suorana, ja viiveet ovat usein vain 10 sekunnin luokkaa. Sama viive esiintyy myös tv-lähetyksissä, joten tämän suhteen Unibet live TV ja standardikanavat ovat tasoissa.

Ajoittaisia teknisiä ongelmia saattaa kuitenkin esiintyä – niin tavan television tuotannoissa kuin Unibetillakin. Ero piileekin siinä, kuinka nämä ongelmat ratkotaan. Siinä missä yksittäinen tv-katsoja ei voi itse vaikuttaa lähetysongelmiin, Unibetilla tilanne on toinen. Jos esimerkiksi kuva tai ääni pätkivät, voit ensi alkuun kokeilla ainakin seuraavia toimenpiteitä ongelman ratkaisemiseksi:

 • Tyhjennä selaimesi sivuhistoria ja evästeet.
 • Varmista, ettet striimaa toisella selaimella tai välilehdellä jotain muuta samanaikaisesti
 • Tarkista nettiyhteytesi ja tee tarvittaessa nopeustesti ja siirry lähemmäs modeemia.

Jos ongelma jatkuu kaikista toimenpiteistä huolimatta, ota yhteys Unibetin asiakaspalveluun. Vaikkei asiakaspalvelu pystyisikään tarjoamaan suoranaista apua yhteysongelmaan, tieto striimin pätkimisestä menee eteenpäin, ja asia saadaan korjatuksi mahdollisimman pian.

UNIBET LIVE TV -OHJELMATARJONTA

Unibet live TV tarjoaa vuosittain pääsyn yli 100 000 urheiluottelun pariin. Kaikki matsit näytetään aina livenä, ja kuten edellä mainitusta ottelumäärästä voi päätellä, urheilutarjonta on huomattavasti laajempaa kuin monella tavallisella tv-kanavalla.

Livelähetysten viive on enimmillään 10 sekunnin luokkaa, jota reaaliaikaisemman kokemuksen saat vain menemällä paikan päälle. Sama viive on nimittäin lähestulkoon kaikissa tavallisissa tv-lähetyksissäkin.

Unibet TV ohjelmat löytyvät Unibetin Vedonlyönti-puolelta, Streaming-sivun alta. Näet striimattavat matsit myös vedonlyöntipuolen vetokohteiden yhteydessä; jos ottelu näytetään Unibetilla livenä, vetokohteen ohessa on pieni vihreä TV-merkki.

Voit myös tutustua tv-ohjelmien aikatauluun ja lähetysaikoihin tarkemmin Unibet Live TV -sivuilla, joka näyttää Unibetin lähetysten ohella myös muutaman muun suositun urheilukanavan ohjelmat. Kyseiseltä sivulta näet myös ohjelma-aikataulun pitkälle tulevaisuuteen, joten jos haluat suunnitella urheilun katsomistasi pidemmälle, sekin on mahdollista.

Seuraavaksi tutustummekin tarkemmin Unibetin ohjelmatarjontaan, kuten livejalkapalloon, Unibet TV NBA -lähetyksiin, Unibet TV snooker -tapahtumiin ja muihin urheiluvuoden kohokohtiin, joita pääset seuraamaan Unibetilla livenä.

LA LIGA

BUNDESLIGA

SERIE A

LIGUE 1

Jalkapallo on yksi maailman suosituimmista ja rakastetuimmista lajeista, joten sitä seurataan silmä kovana myös Unibetilla. Unibet TV -palvelun kautta pääset seuraamaan paitsi Euroopan, myös koko maailman suurimpia futisturnauksia, kuten La Ligaa, Bundesliigaa, Serie A:ta, Ligue 1:sta ja Englannin mestaruussarjaa. Koska jalkapallo on yksi universumin suosituimmista urheilulajeista, pelejä pelataan melkeinpä vuoden ympäri jossain maailmankolkassa.

Jalkapallon säännöt ovat monelle meistä tutut; peli koostuu kahdesta 45 minuutin puoliajasta, ja vastakkain on aina kaksi joukkuetta. Tavoitteena on paitsi saada pallo vastapuolen maaliin, myös puolustaa omaa maalia. Jalkapallon live streamit keräävät aina runsaasti seuraajia, ja moni yhdistää katselun oheen livevedonlyönnin. Matsien aikana tarjolla on runsaasti livevetokohteita, ja tapahtumasta riippuen voit esimerkiksi veikata, kuka tekee seuraavan maalin, kuka saa seuraavaksi keltaisen kortin tai mihin lukemiin ensimmäisen puoliajan päätteeksi päädytään. Livevedonlyönnin mahdollisuudet tekevät otteluiden seuraamisesta entistä jännittävämpää, sillä pääset katsomaan reaaliajassa, kun vetosi ratkeaa.

NFL eli National Football League on Yhdysvalloissa toimiva amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga. Kyseessä on myös Yhdysvaltain suosituin urheilulaji, jonka suosio on tosin viime vuosien aikana ollut kasvusuunnassa myös Euroopan mantereella. Amerikkalainen jalkapallo sisältää paljon sääntöjä, mutta pelin kulusta on onneksi helppo päästä jyvälle, vaikka kyseessä olisikin ihan tuntematon laji.

NFL-matsit keräävät aina miljoonia ihmisiä televisioruutujen ääreen, ja niiden seuraaminen onnistuu arvatenkin myös Unibet TV:n kautta. Unibet TV NFL -ottelut näytetään aina livenä, joten katselu kannattaa suunnitella jo hyvissä ajoin ennakkoon. Jenkkien aikaan iltaisin alkavat ottelut nimittäin näytetään Euroopassa tavallisesti keskellä yötä. Poikkeuksen tosin muodostaa liigan tärkein pelipäivä sunnuntai, jolloin pelit alkavat tyypillisesti eurooppalaisittainkin sopivaan aikaan.

Unibet TV NFL -otteluiden aikana voit myös harrastaa livevedonlyöntiä, ja kohdetarjonta on yleensä varsin monipuolinen. Tarkat tiedot livevedonlyönnin mahdollisuuksista näet aina ottelukohtaisesti Unibetin sivuilta.

UNIBET TV NBA

NBA on kiistatta koripallon ykkösliiga, ja korisfanit pääsevätkin seuraamaan NBA live streameja suoraan Unibet TV:n kautta. Jo vuodesta 1936 olympialajina ollut koripallo kiinnostaa maailman joka kolkassa; se on levinnyt Yhdysvalloista niin Eurooppaan, Aasiaan kuin Australiaankin, ja nykyään NBA-ottelut keräävätkin areenat täyteen katsojia.

Itse livekatsomoihin mahtuu kuitenkin vain rajattu määrä ihmisiä, mikä tarkoittaa väistämättä sitä, että miljoonat katsojat seuraavat otteluita joko kotoa tai vaikkapa baarista. Televisioruudut keräävätkin eteensä yleensä lukemattomia silmäpareja NBA-kauden ollessa käynnissä.

Tämä pätee myös Unibet TV NBA -matsien kohdalla, joita seurataan aktiivisesti useammassa eri maassa. Koripallosta lyödään tiuhaan myös vetoa, ja live stream tekee etenkin livevedonlyönnistä monin verroin jännittävämpää, kun katse pysyy pallossa kiinni myös silloin, kun betsaat.

UNIBET TV NHL

NHL eli National Hockey League on puolestaan maailman suurin jääkiekkoliiga, joka on monelle lätkäfanille takuulla jo hyvin tuttu. NHL-matseissa, kuten muissakin jääkiekko-otteluissa vastakkain on aina kaksi joukkuetta. Ottelu koostuu kolmesta 20 minuutin erästä, jotka ovat yleensä varsin tapahtumarikkaita ja viihdyttäviä seurata sekä livenä katsomossa että ruudun takaa netissä.

Unibet TV ohjelmat tarjoavat erinomaiset puitteet myös lätkän striimaamiseen, sillä NHL-matsien ohella ohjelmatarjontaan sisältyy muun muassa myös CHL-kiekkoa. Live streamien ohella tarjolla on tavallisesti myös runsas livevetokohteiden tarjonta, ja livevedonlyönti lisääkin otteluiden seuraamiseen yhden ylimääräisen kerroksen jännitystä.

Image-27-img

Unibet TV ohjelmatarjontaan kuuluu arvatenkin myös rutkasti tennistä. Tenniksen ATP- ja WTA-turnauksia pelataan lähestulkoon ympäri vuoden, sillä ainoa varsinainen tauko on edessä aina kalenterivuoden lopussa. Lisäksi tennisvuoteen mahtuu myös runsaasti esimerkiksi näytösmatseja ja Challenger-turnauksia.

Tennismatsit pelataan joko kaksinpelinä tai nelinpelinä. Kaksinpelissä vastakkain on kaksi pelaajaa, kun taas nelinpelissä kummassakin päädyssä kenttää on kaksi pelaajaa. Kaksinpelissä matsin voittoon tarvitaan turnauksesta riippuen joko kahden tai kolmen erän voitto. Grand Slameissa voittaja ratkaistaan korkeintaan viidessä erässä, kun taas muissa turnauksissa voittaja ratkeaa korkeintaan kolmessa erässä. Nelinpelissä voittaja selviää aina korkeintaan kolmessa erässä.

Koska tenniskausi on verrattain pitkä ja turnauksia on käynnissä lähes jatkuvasti, Unibet TV ohjelmat pitävät sisällään melkeinpä aina tennistä. Unibet paitsi näyttää livenä ATP Tourin ja WTA Tourin isoimmat turnaukset, sivusto tarjoaa myös mahdollisuuden livevedonlyöntiin. Voit siis lyödä tennisvedot sisään samalla, kun seuraat peliä tilisi kautta.

Image-28-img

UNIBET TV SNOOKER

Snooker on paitsi suosittu vedonlyöntikohde, myös erittäin viihdyttävä laji seurata livenä. Unibet TV snooker -lähetykset keräävätkin pääsääntöisesti aina runsaasti katsojia live striimin äärelle.


Snooker on yksinkertaistettuna yksi biljardin muodoista, jota pelataan suorakaiteen muotoisella päällystetyllä pöydällä. Pöydästä löytyy biljardista tutut kuusi pussia ja erivärisiä palloja, jotka on pelin kulun aikana tarkoitus pussittaa tietyin säännöin. Peli koostuu eristä tai freimeistä, ja yleensä peliä pelaa vastakkain kaksi pelaajaa tai joukkuetta.


Unibet TV snooker -lähetykset näytetään Unibetin asiakkaille aina livenä ja ilmaiseksi. Voit seurata live streamien kautta muun muassa World Snooker -turnauksia, MM-kisoja ja muita vuoden suurimpia turnauksia. Tarkat tiedot Unibet TV snooker -ohjelmista saat aina Unibetin sivuilta.


UNIBET LIVE TV ESPORTS

Nykypäivänä vedonlyönti ei kata enää pelkkää perinteistä urheilua, vaan mukana menossa on myös e-Urheilu – eli eSports.


Maailman tunnetuimmat eSports-lajit, kuten CS:GO, League of Legends ja Dota 2, ovat kasvattaneet suosiotaan huomattavasti aina tämän vuosituhannen alkumetreiltä lähtien. Videopelit ovat herättäneet paitsi miljoonien pelaajien, myös miljoonien fanien kiinnostuksen, ja tätä nykyä myös eSports-turnauksia striimataan ahkerasti ympäri maailman.


Katsojien ohella eSports on kasvattanut suosiotaan myös vedonlyöjien keskuudessa. Näinpä Unibetilla seurataan säntillisesti myös videopelimaailman suurimpia tapahtumia live streamien kautta. Livelähetysten ohella tarjolla on myös reilusti livevetokohteita, ja aivan kuten perinteisenkin urheilun kohdalla, myös eSports-livevedonlyönti onnistuu samalla, kun seuraat peliä streamilta.


Darts eli tikanheitto on monelle tuttua puuhaa kesämökiltä tai baarista. Dartsia pelataan kuitenkin myös ihan ammattilaistasolla, ja monelle lajin seuraajalle darts-pelit ovat urheiluviihdettä parhaimmillaan.

Kiinnostus dartsia kohtaan on kasvanut myös vedonlyöjien keskuudessa, ja tästä syystä myös darts live streamille on kysyntää. Unibet tuokin dartsin suurimmat ja tunnetuimmat tapahtumat suoraan pelaajien näyttöpäätteille live stream -palvelun kautta.

HEVOSURHEILUN LIVELÄHETYKSET

Unibet TV ohjelmat sisältävät kaiken yllä mainitun ohella myös hevosurheilua, joten halutessasi pääset myös seuraamaan niin raveja kuin laukkakisojakin Unibetin TV-palvelun kautta.

Vedonlyönti ja hevosurheilu ovat aina kuuluneet yhteen, joten ei liene yllätys, että Unibet tarjoaa myös erinomaiset livevetokohteet huippukertoimilla aina, kun käynnissä on hevosurheilukisoja. Voit lyödä vetoa joko itse kisan aikana tai sitä ennen ja seurata hevosten kilpajuoksua maaliviivalle suoraan oman tietokoneesi tai mobiililaitteesi kautta.

Hevosurheilun livestriimit poikkeavat monista muista Unibet TV ohjelmista siinä, että niihin edellytetään paikoin ennakkovetoa. Voidaksesi striimata kisat, sinun täytyy siis asettaa jonkin sortin veto kyseiseen kilpailuun. Tarkat tiedot mahdollisista vetovaatimuksista katselua varten näet aina live striimien kohdalla.

MITÄ TEHDÄ, JOS UNIBET TV-OHJELMAT EIVÄT TOIMI?

Unibet TV ohjelmat toimivat usein täysin saumattomasti, mutta ajoittain teknisiä ongelmia saattaa esiintyä. Jos lähetyksissä on normaalia pidempää viivettä tai Unibet TV ohjelmat pätkivät, sinun kannattaa aivan ensimmäisenä tarkistaa oma nettiyhteytesi. Yleensä vika korjaantuu esimerkiksi siirtymällä lähemmäs modeemia tai laitteen buuttauksella.

Varmista myös, ettet striimaa samanaikaisesti jotain muuta. Kaksi päällekkäistä live streamia voi hidastaa lähetyksiä huomattavasti. Kolmas kikka ongelmien ratkomiseen on simppeli sivuhistorian ja evästeiden tyhjennys, minkä jälkeen moni ohjelma alkaa jälleen toimia normaalisti.

Image-30-img

USEIN KYSYTTYÄ UNIBETIN TV-OHJELMISTA

 • MITEN UNIBET LIVE TV TOIMII?

  Unibet Live TV toimii suoraan pelitilisi kautta. Näet kaikki käynnissä olevat livetapahtumat Vedonlyönti-puolen ”Streaming”-osiosta. Klikkaamalla tapahtumaa pääset striimaussivulle, jolta voit aloittaa livelähetyksen katselun. Kun striimi on päällä, näet kyseisen matsin reaaliajassa joko tietokoneesi tai mobiililaitteesi näytöltä. Huomaathan, että sinun tulee kirjautua sisään tilillesi voidaksesi seurata Unibet live tv -lähetyksiä.

 • OVATKO UNIBET TV OHJELMAT MAKSULLISIA?

  Unibet TV ohjelmat itsessään ovat Unibetin asiakkaille ilmaisia. Asiakkailta ei siis veloiteta mitään kerta- tai kuukausimaksuja ohjelmien katselusta. Katseluoikeuksien saaminen edellyttää kuitenkin Unibet-tilin rekisteröintiä, jonka voit tehdä ilmaiseksi Unibetin sivuilla.

  Tilin rekisteröinnin ohella monen ottelun striimaus edellyttää myös sitä, että tilillä on rahaa. Saat siis katseluoikeudet tekemällä talletuksen pelitilillesi. Voit käyttää talletetut varat esimerkiksi livevedonlyöntiin samalla, kun seuraat streamia. Tiettyjen hevosurheilukisojen striimaaminen saattaa edellyttää myös vedonlyöntiä.

 • NÄYTTÄÄKÖ UNIBET TV NBA -MATSIT?

  Kyllä, voit seurata Unibetilla NBA-kauden kohokohtia reaaliajassa. Unibet TV NBA -matsit löydät Vedonlyönti-puolen ”Streaming”-osiosta. Voit suodattaa näkymän näyttämään ainoastaan koripallon livetapahtumat klikkaamalla koripallokuvaketta Streaming-sivun ylälaidasta.

 • NÄYTTÄÄKÖ UNIBET TV SNOOKERIA?

  Kyllä vain – voit seurata Unibetilla myös live snookeria. Käynnissä olevat Unibet TV snooker -ottelut löytyvät ”Streaming”-sivulta ja tuleviin snooker-kisoihin voit tutustua selaamalla kaikkia snooker-vetokohteita.

Unibet TV ohjelmat tarjoavat jokaiselle jotakin – tarjolla on niin Unibet TV NBA -matsit, tennistä, futista kuin Unibet TV snookeriakin. Sinun tehtäväksesi jää vain valita tarjonnan seasta omat suosikkilajisi ja pistää live streamit pyörimään!

Unibet TV ohjelmat ovat aina reaaliaikaisia ja niiden seuraaminen onnistuu ongelmitta niin tietokoneella kuin mobiilissakin. Kunhan käytössäsi on vain riittävän nopea nettiyhteys, voit seurata huippu-urheilua aikaan ja paikkaan katsomatta.

Voidaksesi seurata Unibet live tv:n lähetyksiä, tarvitset Unibet-tilin, jolla on rahaa. Voit rekisteröidä tilin täysin ilmaiseksi. Mitä vielä odotat? Suuntaa suorinta tietä Unibetille, rekisteröi pelitili ja katso liveurheilua vuoden ympäri missä ikinä oletkin!