UNIBET TV KOKO NÄYTTÖ

Urheilu on parasta tietenkin koko näytön tilassa, mutta koko ruudun peittävä kuva hankaloittaa ikävästi livevedonlyöntiä. Tämä ongelma on onneksi helppo ratkaista; Unibet TV:n kautta voit seurata suosikkimatsejasi isolta näytöltä ilman, että menetät mahdollisuutta betsata samalla!

Image-20-img

Mikäpä olisi parempaa kuin huippu-urheilun seuraaminen livenä omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta? Unibet TV koko näyttö mahdollistaa sen, että voit seurata liveurheilua ympäri vuoden suoraan omalta laitteeltasi – koko näytön full screen -tilassa.

KAIKKI SUOSIKKILAJISI SAMAN KATON ALLA

Voit katsoa koko näytön tilassa ATP-tennistä tai CFL-otteluita, NBA-korista tai amerikkalaista jalkapalloa, snookeria tai dartsia – tai mikä ikinä onkaan oma suosikkilajisi. Lajeja, tapahtumia ja lähetyksiä riittää – sinun tehtäväksesi jää vain valita, mitä haluat seurata. Unibetin TV-lähetysten kautta saat pääsyn yli 100 000 urheilutapahtumaan vuositasolla, joten tämän parempaa väylää liveurheilun pariin saa hakea.

KATSO MATSEJA ISOLTA NÄYTÖLTÄ

Tällä sivulla tutustumme tarkemmin paitsi siihen, kuinka Unibet TV koko näyttö -tila toimii tietokoneella ja mobiilissa, myös livevedonlyönnin mahdollisuuksiin koko näytön tilassa. Kertaamme myös lyhyesti sen, miten saat Unibet live TV -palvelun käyttöön ja pääset seuraamaan urheilua reaaliajassa.

Liveurheilu on tietysti parasta koko näytöllä katseltuna etenkin silloin, jos et aio lyödä vetoa ottelua seuratessasi. Mikäli aikomuksenasi on betsata ottelun aikana, koko näytön tila ei välttämättä ole se kätevin vaihtoehto.

Koska Unibet on lähtökohtaisesti vedonlyöjien sivusto, eivät live streamit tue automaattisesti koko näytön tilaa. Näinpä Unibet TV koko näyttö näkyy tietokoneella vain mobiililla katsottaessa.

Image-21-img

Mikäli Unibet TV on sinulle täysin uusi palvelu ja se herätti kiinnostuksesi, tämän osion lukemalla saat selkeän käsityksen siitä, miten voit ottaa palvelun käyttöön.

Aivan ensimmäisenä tarvitset tietenkin pelitilin, jonka voit rekisteröidä täysin ilmaiseksi Unibetin sivuilla. Tämän jälkeen saat myös itsellesi vedonlyönnin tervetuliaisbonuksen, jonka kera pelit starttaavat moni verroin mukavammin.

Alta voit tutustua tarkemmin siihen, miten tilin rekisteröinti onnistuu ja miten pääset tekemään ensimmäisen talletuksen. Kun nämä toimenpiteet on tehty, voit aloittaa Unibet TV:n katselun – joko koko näytön tilassa tai ilman!

PELITILIN REKISTERÖINTI

Vedonlyönti Unibetilla ja Unibet TV:n katselu edellyttävät pelitilin rekisteröintiä. Voit rekisteröidä tilin täysin ilmaiseksi Unibetin sivuilla, ja vedonlyönnin ohella voit myös pelata saman tilin kautta esimerkiksi tuhansia kasinopelejä, bingoa ja pokeria. Peliviihdettä on tarjolla joka lähtöön, ja Unibetia voisikin luonnehtia täyden palvelun rahapelisivustoksi, joka tarjoaa jokaiselle jotakin.

Uuden pelitilin rekisteröinti on helppo ja nopea prosessi. Aikaa hommassa vierähtää enimmillään muutama minuutti, minkä jälkeen tili on saman tien käyttövalmis. Kaikessa yksinkertaisuudessaan rekisteröinti hoituu seuraavia ohjeita noudattamalla:

 1. Mene Unibetin sivuille ja klikkaa ”Rekisteröidy”-painiketta.
 2. Syötä pyydetyt henkilö- ja yhteystiedot ja valitse itsellesi salasana.
 3. Vahvista lopuksi rekisteröityminen syöttämällä tekstiviestillä saamasi vahvistuskoodi Unibetille.
 4. Valmista tuli – ei muuta kuin tallettamaan ja betsaamaan!

Helppoa ja yksinkertaista – eikö totta? Rekisteröintivaiheessa sinun täytyy antaa Unibetille muun muassa nimi- ja osoitetietosi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Alaikäiset eivät saa liittyä Unibetille, ja alaikäisten uhkapelaamisen ehkäisemiseksi sivusto suorittaa pelaajilleen säännöllisesti ikätarkistuksia. Uusien pelaajien onkin hyvä valmistautua vahvistamaan ikänsä viimeistään ensimmäistä nostoa tehdessä.

TALLETUKSEN TEKEMINEN

Kun rekisteröinti on suoritettu loppuun onnistuneesti, on aika tehdä talletus. Valtaosa Unibetin live stream -lähetyksistä edellyttää sitä, että tilillä on rahaa, vaikkei niiden katsomiseen olekaan välttämättä vedonlyöntivaatimuksia.

Uutena pelaajana pääset myös heti kättelyssä lunastamaan vedonlyönnin ensitalletusbonuksen, jonka ansiosta saat reilusti ylimääräistä pelirahaa. Voit tehdä talletuksen Unibet-tilillesi seuraavasti:

 1. Klikkaa tilisi ”Talleta”-painiketta tai siirry ”Kassa”-osioon tehdäksesi talletuksen. Voit myös tallettaa suoraan ”Streaming”-sivulta klikkaamalla live streamin päällä olevaa talletuspainiketta.
 2. Valitse haluamasi maksutapa ja syötä haluamasi talletussumma.
 3. Vahvista talletus ja aloita Unibet TV:n katselu ja livebetsaaminen!

Unibet tarjoaa asiakkailleen useita eri tapoja tallettamiseen. Voit tehdä talletuksen muun muassa suoraan omasta verkkopankista tai tallettaa pankkitililtäsi Trustlyn kautta. Myös maksukortit, kuten Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro hyväksytään. Lisäksi sivusto kelpuuttaa Apple Pay -talletukset ja Neteller- ja Skrill-nettilompakkosiirrot.

Minimitalletus on maksutavasta riippuen joko 10 € tai 15 €, joten alkuun pääsee pienelläkin talletuksella. Tavallisesti minimitalletus oikeuttaa paitsi bonuksen lunastamiseen, myös Unibet TV:n katseluun.

VEDONLYÖNTI

Tavallisesti Unibetin live streamien katselu onnistuu jo pelkästään sillä, että tilillä on rahaa. Vetoja ei siis ole pakko asettaa ennakkoon eikä itse ottelun aikanakaan, vaan voit seurata livetapahtumia täysin ilmaiseksi.

Poikkeuksen tähän sääntöön muodostavat tietyt hevosurheilukisat, joissa on paikoin ennakkovetovaatimuksia. Tällöin sinun tulee tallettamisen lisäksi asettaa veto kyseiseen kisaan, jotta voit seurata livelähetystä laitteeltasi. Mikäli vedonlyöntiä edellytetään, siitä ilmoitetaan aina kyseisen lähetyksen kohdalla.

Mobiililaitteilla Unibet TV koko näyttö on huomattavasti helpompi saada näkyviin, sillä live stream on lähtökohtaisesti melkein koko näytön kokoinen. Halutessasi voit suurentaa streamin kokoa samaan tapaan kuin suurennat mitä tahansa mobiilisivustoa: sormiasi käyttämällä.

Pääset tutustumaan live-tarjontaan mobiililaitteellasi kahdella tapaa. Voit joko siirtyä Unibetin sivuille suoraan selaimen kautta ja klikata Vedonlyönti-puolella kohtaa ”Live streamit”. Tämän jälkeen voit vain valita haluamasi tapahtuman ja painaa sen yhteydessä olevaa tv-logoa siirtyäksesi katselemaan ottelua.

Pienenä vinkkinä mainittakoon vielä, että kun katsot livematseja selaimen kautta, kannattaa kääntää oma laite vaakatasoon. Tällöin myös live stream kääntyy automaattisesti vaakatasoon ja siitä tulee reilusti suurempi. Laitteestasi riippuen se saattaa hyvinkin peittää lähestulkoon koko näytön.

LATAA UNIBET VEDONLYÖNTI -SOVELLUS

Toinen vaihtoehto liveurheilun katsomiseen mobiilissa on ladata Unibetin Vedonlyönti-sovellus. Voit ladata sovelluksen Applen laitteille suoraan App Storesta ja Android-laitteille Unibetin sivuilta. Unibet app sisältää myös täysin uudenlaisen Katso ja betsaa -palvelun, jonka ansiosta Unibet TV näkyy koko näytöllä, kun seuraat jalkapalloa tai tennistä. Lisätietoja tästä palvelusta voit lukea alta.

KATSO JA BETSAA -PALVELU SOVELLUKSESSA

Unibetin Katso ja betsaa -striimipalvelu on tarjolla Vedonlyönti-sovelluksen käyttäjille ja se mahdollistaa tenniksen ja futiksen seuraamisen Unibet TV:stä koko näytön full screen -tilassa. Voit ladata sovelluksen laitteellesi seuraavia ohjeita noudattamalla:

 • Jos sinulla on iPhone tai iPad:
  1. Mene omaan App Storeen ja hae sovellus kirjoittamalla hakukenttään ”Unibet” tai ”Unibet vedonlyönti”.
  2. Valitse sovellus hakutuloksista ja lataa se laitteellesi.
  3. Siirrä Unibet app latauksen jälkeen haluamaasi kohtaan Koti-valikossa.
 • Jos sinulla on Android-laite:
  1. Mene Unibetin sivuille ja klikkaa välilehteä ”Sovellukset”.
  2. Valitse ”Vedonlyönti”-sovellus ja kopioi sovellussivulta löytyvä Android-latauslinkki.
  3. Syötä latauslinkki selaimesi osoiteriville aloittaaksesi latauksen. Huomaathan, että sinun täytyy ennen latausta sallia tuntemattomat lähteet laitteesi asetuksista.

Kun olet ladannut sovelluksen, voit katsoa tennistä ja jalkapalloa Unibet TV koko näyttö -tilassa ja lyödä samalla vetoa reaaliajassa. Pysyt siis kartalla paitsi muuttuvista kertoimista, myös ottelun kohokohdista, sillä kaikki matsit näytetään aina koko näytön tilassa.

Huomaa kuitenkin, että vedonlyöntiä on hieman rajoitettu, ja palvelu mahdollistaa vain single-vetojen asettamisen. Aiemmin tekemäsi vedot eivät myöskään näy kupongillasi, kun käytät Katso ja betsaa -striimipalvelua. Tarkemmat tiedot palvelun toiminnasta löydät sovelluksesta sekä Unibetin sivuilta.

Image-19-img

Kuten sanottu, Unibet on vedonlyöntisivusto, joka on kehitetty nimenomaan vastaamaan vedonlyöjien tarpeisiin. Unibet tarjoaa pelaajilleen erinomaiset kertoimet paitsi maailman parhaimpiin urheilu- ja eSports-otteluihin, myös esimerkiksi politiikan ja viihdemaailman lukuisiin eri kohteisiin. Halusitpa sitten lyödä vetoa USA:n seuraavasta presidentistä, tulevista Oscar-voittajista, jalkapallon MM-kisoista tai jääkiekosta, Unibetilla se onnistuu.

Tarjotakseen pelaajilleen entistä paremman vedonlyöntikokemuksen, Unibet on kehittänyt myös ikioman Unibet TV -palvelun. Tämän palvelun kautta pelaajat voivat seurata vuosittain yli 100 000 urheilutapahtumaa reaaliajassa oman pelitilinsä kautta. TV-lähetysten seuraaminen on pelaajille ilmaista, ja niiden aikana onnistuu tietenkin myös live vedonlyönti.

Livevedonlyöntiä helpottaa olennaisesti se, ettei Unibet TV koko näyttö ole oletusarvoisesti saatavilla. Tällöin samalta sivulta jää nimittäin tilaa myös vetokohteille ja kertoimille, mikä tekee livevedonlyönnistä huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Mikäli Unibet TV koko näyttö olisi päällä oletusarvoisesti joka striimissä, vetokohteet ja kertoimet jäisivät piiloon, ja sivuston pääasiallinen tarkoitus taka-alalle.

Tässä valossa tarkasteltuna moni varmasti jo ymmärtääkin, miksi koko näytön tila ei välttämättä ole se paras tila katsella urheilutapahtumia. Etenkin, kun pienemmältäkin videosyötteeltä näkee tapahtumat erinomaisesti, ja ensiluokkaisen kuvan- ja äänenlaadun ansiosta pelin tapahtumista on helppo pysyä kartalla.

Useimmat pelaajat kuitenkin kaipaavat suurempaa videosyötettä ja näin ollen haluavat Unibet TV:n näkyviin koko näytölle. Tähän löytyy onneksi useampi keino, jotka jo ylempänä tällä sivulla onkin käyty läpi. Mobiililaitteilla Unibet TV koko näyttö näkyy melkein kuin itsestään, mutta tietokoneella kuvan suurentaminen edellyttää joitakin toimenpiteitä.

OPTIMOI NÄYTTÖKOKO ITSELLESI SOPIVAKSI

Huomaa kuitenkin, että kuvaa suurentaessa kannattaa myös pohtia vetokohteiden mahdollista näkymistä. Jos meinaat lyödä vetoa livematsien aikana, kannattaa kuvaa suurentaa hieman maltillisemmin. Mikäli esimerkiksi suurennat videota CTRL- ja +-/CMD- ja +- painikkeita painamalla, voit lopettaa suurentamisen ennen kuin saavutat maksimin. Tällöin myös vetokohteille jää mukavasti tilaa, eivätkä ne näy suurennuksen jäljiltä näytölläsi kissan kokoisin kirjaimin.

Korkeus- ja koko-parametrien mukauttaminen on puolestaan hyvä vaihtoehto kuvan suurentamiseen, mikäli käytössäsi on kaksi näyttöä. Tällöin voit asettaa Unibet TV koko näyttö -näkymän toiselle näytölle ja jatkaa vedonlyöntiä tavalliseen tapaan toisella näytöllä – etkä menetä katsettasi peliin missään vaiheessa. Jos taas käytät vain yhtä näyttöä, joudut vaihtamaan aina toiseen välilehteen, mikäli haluat asettaa livevedon.

Mobiilissa kannattaa puolestaan ehdottomasti hyödyntää sovellusten Katso ja betsaa -toimintoa, joka mahdollistaa jalkapallon ja tenniksen katselun koko näytöltä. Myös kaikki muut streamit näkyvät mobiilissa näytön kokoon suhteutettuna suurempina kuin tietokoneella, ja kääntämällä laitteesi vaakatasoon näet yleensä live streamit lähes tulkoon koko näytön leveydeltä.

Unibet TV koko näyttö soveltuu kaikenlaisen liveurheilun katsomiseen. Voit valita haluamasi ohjelman siirtymällä Unibetin Vedonlyönti-puolella ”Streaming”-osioon. Tältä sivulta näet kaikki paraikaa käynnissä olevat livelähetykset. Halutessasi voit suodattaa näkymää klikkaamalla suosikkilajisi kuvaketta sivun ylälaidasta.

Tarjolla olevat striimit vaihtelevat luonnollisesti sen mukaan, mitä kisoja milloinkin on käynnissä. Urheiluvuoden aikana Unibetin tv-palvelun kautta voi seurata esimerkiksi tennistä, jalkapalloa, jääkiekkoja, lentopalloa, snookeria, dartsia, amerikkalaista jalkapalloa, moottoriurheilua, koripalloa ja eSportsia.

Tennisvuoteen mahtuu runsaasti niin ATP- kuin WTA-turnauksia, joista valtaosan katselu onnistuu ilmaiseksi Unibetilla. Sama pätee jalkapalloon, joka on kiistatta yksi Unibetin striimatuimmista lajeista. Mobiilisovellusten Katso ja betsaa -palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden seurata tennistä ja futista Unibet TV koko näyttö -tilassa ja lyödä vetoa samalla.

Jääkiekon saralla näytetään muun muassa CHL:ää, kun taas koripallossa live-tarjonnan kohokohtiin kuuluu eittämättä NBA. Snookerin ystävät pääsevät puolestaan seuraamaan livenä avoimia turnauksia, ja darts-faneille on tarjolla muun muassa Modus Online Live League -live streamit.

Kaiken kaikkiaan tarjonta on laajaa ja monipuolista. Livelähetykset ovat eritoten livebetsaajien mieleen, sillä ne tekevät reaaliaikaisesta vedonlyönnistä monin verroin jännittävämpää. Erotat livenä striimattavat ottelut Unibetilla aina vetokohteiden vieressä olevasta pienestä vihreästä tv-logosta. Vastaavasti taas livevetokohteet erottuvat helposti niiden vieressä olevasta punaisesta kellokuviosta.

Image-22-img

USEIN KYSYTTYÄ UNIBET TV:N KÄYTÖSTÄ

 • MITEN UNIBET TV KOKO NÄYTTÖ TOIMII?

  Unibet TV ei oletusarvoisesti tue koko näytön tilaa, sillä se haittaisi merkittävästi livevedonlyöntiä. Voit kuitenkin suurentaa kuvaa joko pikakomentojen (Windows: CTRL ja +, Mac: CMD ja +) avulla tai mukauttamalla videon URL-osoitteen korkeus- ja kokoparametreja. Tarkemmat ohjeet suoratoistosyötteen suurentamiseen löydät tämän sivun ylälaidasta.

  Mobiilisovelluksen Katso ja betsaa -palvelu puolestaan mahdollistaa tenniksen ja futiksen katselun koko näytöltä samalla, kun lyöt vetoa. Mobiililaitteilla voit myös seurata livematseja lähtökohtaisesti suuremmalta striimiltä näyttökokoon suhteutettuna.

 • TOIMIIKO LIVEVEDONLYÖNTI KOKO NÄYTÖN TILASSA?

  Kyllä vain, livevedonlyönti onnistuu myös koko näytön tilassa. Jos suurennat kuvaa tietokoneen näppäimistön pikakomennoilla, vetokohteet saattavat näyttää normaalia isommilta. Livevedonlyönnin selkeyttämiseksi voit palauttaa sivun normaaliin näkymään painamalla yhtä aikaa laitteestasi riippuen joko ”CTRL” ja ”0” tai ”CMD” ja ”0”. Jos taas muokkaat parametreja, voit lyödä vetoa tavalliseen tapaan toisessa välilehdessä.

  Mobiilissa livevedonlyönti onnistuu striimaussivulla tuttuun tapaan selaamalla sivua alaspäin. Sovelluksissa puolestaan voit hyödyntää myös Katso ja betsaa -palvelua, joka mahdollistaa livevedonlyönnin samalla, kun seuraat tennistä ja futista livenä full screen -tilassa.

Tässä vaiheessa sinulla on toivottavasti hyvä kuva siitä, miten Unibet TV koko näyttö -tila toimii milläkin laitteella, ja miten saat siitä mahdollisimman paljon irti. Vaikka varsinaista koko näytön tilaa ei ole mahdollista saada, kuvan suurentaminen onnistuu parillakin kikka kolmosella.

Suurentamalla kuvaa pääset nauttimaan liveurheilusta isomman näkymän kautta. Mutta kuten melkeinpä joka hommassa, tässäkin maltti on valttia. Kun suurennat kuvaa maltilla, varmistat, että myös vetokohteet pysyvät selkeinä ja näkyvissä. Tämä helpottaa livevetojen asettamista, kun näet sekä livelähetyksen, kohteet että kertoimet kätevästi samassa näkymässä.

Olipa kyseessä sitten Unibet TV koko näyttö tai vain pykälän suurempi suoratoistosyöte, lähetysten katselu edellyttää Unibet-tilin rekisteröintiä ja tallettamista. Mikäli siis haluat nauttia vuositasolla yli 100 000 livetapahtumasta, rekisteröi itsellesi ilmainen Unibet-pelitili jo tänään ja piristä päivääsi liveurheilun parissa!