Image-7-img

UNIBET TV KOKEMUKSIA

Unibet tarjoaa asiakkailleen pääsyn vuositasolla yli 100 000 urheilutapahtumaan reaaliajassa. Tästä on kiittäminen laadukasta Unibet TV -palvelua, jota voit katsella täysin ilmaiseksi samalla, kun lyöt vetoa. Mutta miten palvelun käyttöönotto sujuu, miten livevedonlyönti hoituu ja millaisia Unibet TV kokemuksia pelaajilla ylipäätänsä on? Tutustu Unibetin TV-palvelun käyttäjäkokemuksiin ja kokeile palvelua itse!

Unibetin tarjoamat live stream -lähetykset ovat saaneet runsaasti kiitosta vedonlyöjiltä. Katselun aloittaminen on helppoa ja nopeaa: tarvitset vain Unibet-pelitilin, jolla on rahaa voidaksesi seurata huippu-urheilua reaaliajassa. Kun tämän suurempia vaatimuksia ei ole, otteluiden pariin pääsee todella kätevästi – ja mikä parasta – juuri silloin, kun pelikentillä tapahtuu.

Asiakkailla on pitkälti positiivisia Unibet TV kokemuksia niin tietokoneella kuin mobiilissakin. Tietokonekäyttäjien keskuudessa palvelu helpottaa ja parantaa etenkin livevedonlyöntikokemuksia, ja mobiiliyhteensopivuus puolestaan mahdollistaa liveurheilun seuraamisen missä ja milloin tahansa. Mobiilisovelluksista löytyy myös näppärä Katso ja betsaa -ominaisuus, joka tekee etenkin tennis- ja futismatsien seuraamisesta entistä mukavampaa liikkeellä ollessa.

Pelaajat ovat myös erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluun, joka on aina valmiina auttamaan, kun avun tarve yllättää. Vedonlyöjien kokemusten perusteella tv-palvelusta on tullut olennainen osa livevedonlyöntikokemusta, ja moni pelaaja seuraa palvelun kautta urheilua myös silloin, kun ei välttämättä edes lyö vetoa.

Tällä sivulla tutustumme paitsi asiakkaiden Unibet TV kokemuksiin, myös siihen, miten juuri sinä pääset nauttimaan parhaasta mahdollisesta kokemuksesta seuratessasi Unibetin live streameja. Jos kyseessä on täysin uusi palvelu, tämän sivu kannattaa lukaista läpi, jotta tiedät, mitä kaikkea on luvassa.

ASIAKKAIDEN UNIBET TV KOKEMUKSIA

Olipa kyseessä sitten verkkokauppa, nettikasino tai live stream -lähetykset, asiakkaiden kokemukset palvelun laadusta ovat ensiarvoisen tärkeitä palveluntarjoajalle sekä muille potentiaalisille asiakkaille.

Palveluntarjoajalle asiakaskokemukset ovat tärkeitä palvelun kehittämisen kannalta. Jos palvelun käyttäjillä on esimerkiksi rakentavaa kritiikkiä tai parannusehdotuksia palveluun liittyen, moni palveluntarjoaja kuulee näitä ajatuksia mielellään. Palveluntarjoajan tavoitteena kun on nimenomaan tarjota asiakkaille mielekäs palvelu, josta nämä nauttivat.

Tämä pätee myös Unibetin kohdalla, ja sivusto kuuleekin mielellään asiakkaiden Unibet TV kokemuksia. TV-palvelu tarjoaa paitsi pääsyn tuhansien liveotteluiden pariin vuosittain, sen tarkoituksena on myös tehdä livevedonlyöntikokemuksesta aiempaa parempi ja jännittävämpi asiakkaiden näkökulmasta. Mikäli palvelu herättää ajatuksia tai keksit jotain parannusideoita, kannattaa sinun ehdottomasti ottaa yhteyttä aiheen tiimoilta Unibetin asiakaspalvelutiimiin.

KOKEMUKSILLA ON MERKITYSTÄ

Vastaavasti taas muille potentiaalisille asiakkaille asiakaskokemukset ovat tärkeitä, kun pohditaan omaa ostopäätöstä tai palveluun rekisteröintiä. Moni meistä vertailee esimerkiksi asiakasarvosteluja uutta tietokonetta tai puhelinta hankkiessa ja joskus muiden arviot vaikuttavat ostopäätökseen huomattavasti.

Sama ilmiö on tuttu myös hotellibisneksessä; hotellisivustoilla asiakkaiden arvosteluilla on oleellinen merkitys tulevan asiakasvirran takaamiseksi. Jos muiden kokemukset ovat huonoja, moni saattaa varata huoneen mieluummin jostain muualta. Jos taas kokemukset ovat hyviä, huoneen voi varata hieman tuntemattomammastakin hotellista luottavaisin mielin.

Muiden kokemuksia etsitään ja luetaan siis tiuhaan, ja näin ollen on myös ymmärrettävää, että moni Unibet TV:stä kiinnostunut henkilö hakee tietoa muiden kokemuksista. Vaikka Unibetin tv-palvelun katselu ei olekaan maksullista, edellyttää se silti tilin rekisteröintiä. Jottei tiliä tule rekisteröineeksi turhaan, moni haluaa lukea ennakkoon muiden pelaajien Unibet TV kokemuksia.

Vedonlyöjien kokemukset Unibet TV -palvelusta ovat pääosin positiivisia. Moni asiakas kokee livelähetysten tuovan uutta virtaa livevedonlyöntikokemukseen, ja moni seuraa laadukkaita lähetyksiä myös silloin, kun ei välttämättä edes aio lyödä vetoa ottelusta. Erityistä kiitosta palvelu saa maksuttomuudestaan; katselu onnistuu nimittäin täysin ilmaiseksi.

Image-27-img

Unibetin asiakkailla on erityisen positiivisia Unibet TV kokemuksia palvelun käyttöönottoon liittyen. Palvelu on helppo ottaa käyttöön, ja kuka tahansa yli 18-vuotias asiakas saa sen kautta pääsyn yli 100 000 livetapahtumaan vuositasolla.

TV-lähetysten seuraaminen onnistuu täysin ilman kuukausi- tai vuosimaksuja, eikä katselu edellytä välttämättä mitään latauksia. Voit katsoa liveurheilua suoraan selaimen kautta omalta Unibet-pelitililtäsi niin tietokoneella kuin mobiilissakin. Halukkaille on tarjolla myös Unibet Vedonlyönti-sovellus, jonka voi asentaa iOS- tai Android-laitteelle.

Ainoa edellytys palvelun käyttöönotolle on Unibet-tilin rekisteröinti ja tallettaminen. Osa hevosurheilulähetyksistä saattaa myös edellyttää vedonlyöntiä, mutta valtaosa lähetyksistä on katsottavissa ilman vedonlyöntivaatimuksia. Alta voit lukea tarkemmat tiedot siitä, miten palvelun käyttöönotto sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.

Image-8-img

PELITILIN REKISTERÖINTI

Voidaksesi katsoa Unibetin livelähetyksiä, sinun täytyy aivan ensimmäisenä rekisteröidä pelitili. Voit rekisteröidä tilin täysin ilmaiseksi, jos olet yli 18-vuotias, eikä sinulla ole ennestään Unibet-tiliä.


Rekisteröityminen Unibetille on paitsi helppo, myös nopea prosessi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma hoituu seuraavasti:


1. Mene Unibetin sivuille ja klikkaa ”Rekisteröidy”-painiketta.
2. Syötä pyydetyt tiedot.
3. Vahvista rekisteröinti lopuksi syöttämällä tekstiviestillä saamasi vahvistuskoodi sivustolle.


Rekisteröinnin yhteydessä sinun täytyy syöttää Unibetille muun muassa nimi- ja osoitetietosi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Nämä ovat perustietoja, joita kysytään jokaisella luotettavalla rahapelisivustolla. Tiedot kannattaa syöttää heti alusta pitäen oikein, sillä virheelliset tiedot voivat johtaa tilin sulkuun tai esimerkiksi ongelmiin kotiutusten yhteydessä.


Kun olet suorittanut rekisteröitymisen onnistuneesti, on vuorossa tallettaminen. Vaikka urheilun katselu Unibetilla on pääosin ilmaista, lähetysten seuraaminen edellyttää useimmiten sitä, että tililtä löytyy jokunen euro. Pieni pelikassa on toki hyvä pitää siltäkin varalta, että haluatkin lyödä vetoa ottelun ollessa käynnissä.


Unibet hyväksyy useita eri maksutapoja tallettamiseen, joten jokainen löytää varmasti mieluisan tavan rahansiirtoon. Voit tehdä talletuksia muun muassa debit- ja credit-maksukorteilla, nettilompakosta, Apple Paylla tai suoraan verkkopankistasi. Minimitalletus on maksutavasta riippuen 10 € tai 15 €. Lisätietoja talletuksen tekemisestä voit lukea viereisestä sarakkeesta.


TALLETTAMINEN JA VEDONLYÖNTI

Tallettaminen omalle pelitilille onnistuu helposti ja nopeasti seuraavia ohjeita noudattamalla:


1. Klikkaa Talleta-painiketta tai siirry tallettamaan kassan tai live stream -sivun kautta.
2. Valitse haluamasi maksutapa ja klikkaa sitä.
3. Syötä haluamasi talletussumma ja muut maksutiedot.


Talletukset ovat aina välittömiä, joten rahat siirtyvät pelitilillesi heti sen jälkeen, kun olet vahvistanut maksun. Tämän jälkeen voit etsiä haluamasi striimin käsiisi Vedonlyönti-puolen Streaming-osiosta ja aloittaa liveurheilusta nauttimisen!


Suurin osa liveurheilusta on katsottavissa täysin ilmaiseksi ilman vedonlyöntivaatimuksia, ja näinpä moni pelaaja katselee urheilua Unibet TV:n kautta silloinkin, kun vedonlyönti ei välttämättä ole ensimmäisenä mielessä. Palvelun maksuttomuus onkin saanut paljon kiitosta pelaajilta, ja tämä korostuu myös Unibet TV kokemuksia lukiessa.


Pienen poikkeuksen tähän sääntöön muodostavat kuitenkin tietyt hevosurheilukisat. Ihan kaikkia hevosurheilulähetyksiä ei nimittäin pääse katsomaan ilmaiseksi, vaan niiden seuraaminen edellyttää vedon asettamista. Useimmiten kyseessä ei kuitenkaan ole mikään järisyttävä vetovaatimus, vaan katseluoikeudet irtoavat pienilläkin vedoilla.


Tiedot mahdollisista vetovaatimuksista löytyy aina striimikohtaisesti Vedonlyönti-puolen ”Streaming”-osiosta. Jos vedonlyöntiä edellytetään, pääset katsomaan lähetystä yksinkertaisesti asettamalla vedon kisaan.


Unibet tarjoaa liveurheilua ensisijaisesti tehdäkseen asiakkaidensa vedonlyöntikokemuksesta entistä paremman. Livelähetykset tarjoavatkin erinomaiset puitteet eritoten livevedonlyöntiä varten, sillä palvelun ansiosta voit seurata pelejä ja otteluita samalla, kun betsaat.

Jos kyseessä on esimerkiksi ATP-tennisturnaus, et menetä katsettasi palloon hetkeksikään, ja voit tehdä nopeitakin livevetoja suoraan striimaussivun kautta. Näet myös ajantasaiset ottelutilastot ja mahdollisesti myös tietoja pelaajien aiemmista kohtaamisista, joita voit hyödyntää vetoja asettaessasi.

Koska pääset seuraamaan itse matsia livenä, pystyt myös aistimaan pelin tapahtumia paremmin. Näet pelaajien ilmeet ja eleet, jotka voivat paikoin kertoa paljonkin pelitilanteesta ja yleisestä tunnelmasta. Nämä kaikki seikat voivat tunnetusti vaikuttaa pelin kulkuun ja tuloksiin, joten joskus livelähetys voi myös helpottaa liveveikkausten tekoa.

Myös ennakkovedonlyöjillä on hyviä Unibet TV kokemuksia. Vaikket harrastaisikaan livevedonlyöntiä, voit seurata ennakkovetokohteidesi ratkeamista reaaliajassa Unibet-tilisi kautta. Kaikkia matseja ei välttämättä edes näytetä tavallisilla televisiokanavilla, joten maksukanavien sijaan moni kääntyy mieluummin ilmaisen Unibet tv-palvelun pariin.

Vaikka lähes kaikkien lähetysten seuraaminen onnistuukin ilman vetovaatimusta, tilillä kannattaa kuitenkin pitää aina riittävästi pelirahaa. Ihan vain siltä varalta, että muutatkin mielesi ja haluat betsata ottelun aikana. Livematseissa sattuu ja tapahtuu, ja koska kyseessä on reaaliajassa pelattava tapahtuma, vedot voivat ratketa yllättävänkin nopeasti. Näin ollen tallettamiseen kesken ottelun ei välttämättä ole aikaa, vaikka sekin toki on mahdollista.

Image-13-img

VEDONLYÖNTI LIVELÄHETYKSEN AIKANA

Unibet on ennen kaikkea vedonlyöntisivusto, joten livelähetysten aikana voi totta kai lyödä myös vetoa. Livekohteet vaihtelevat lajista ja lähetyksestä riippuen; esimerkiksi jalkapallossa voit veikata seuraavan keltaisen kortin saajaa tai jääkiekossa voit lyödä vetoa siitä, kuka saa seuraavan jäähyn. Tenniksessä taas voit veikata esimerkiksi seuraavan pisteen tai erän voittajaa.


Saatavilla olevat livevetokohteet näkyvät aina streamin kanssa samalla sivulla, ja selkeän yleisnäkymän ansiosta voit betsata samalla, kun katsot livelähetystä. Muista, että livevedonlyönnissä kannattaa olla nopea; vedot voivat nimittäin ratketa parhaimmillaan vain sekunneissa niiden asettamisen jälkeen. Myös kertoimien vaihteluun kannattaa varautua; peli tapahtumat tuppaavat vaikuttamaan melko ripeästi kerroinlukemiin.


Image-14-img

TALLETTAMINEN LIVELÄHETYKSEN AIKANA

Liveurheilua seuratessa kannattaa aina pitää tilillä hieman pelirahaa betsaamista varten. Mikäli kuitenkin käy niin, että saldo hupenee kesken matsin, mutta haluaisit edelleen jatkaa vedonlyöntiä, voit tehdä talletuksen helposti ja nopeasti.


Klikkaa vain talletuspainiketta Unibetin sivuilla, valitse haluamasi maksutapa ja vahvista maksu. Talletukset ovat aina välittömiä, joten saat rahat tilillesi heti maksun vahvistuksen jälkeen ja pääset jälleen betsaamaan.


Otteluita katsoessa talletusikkuna ilmestyy usein striimaussivun päälle ponnahdusikkunana, joten se saattaa hieman häiritä katselua. Talletusprosessi on kuitenkin varsin nopea, joten mistään pitkäaikaisesta häiriötekijästä ei onneksi ole kyse.


Unibet TV on saavuttanut nopeasti suuren suosion betsaajien keskuudessa. Monella pelaajalla on palvelusta oma mielipiteensä, mutta pääosin asiakkailla on hyvinkin positiivisia Unibet TV kokemuksia.

Pelaajien kokemuksissa korostuu erityisesti palvelun maksuttomuus. Koska lähetyksiä pääsee seuraamaan käytännössä täysin ilmaiseksi, moni kokee palvelun erittäin reiluksi ja pelaajaystävälliseksi. Vaikka tilillä täytyykin olla jonkin verran rahaa katselun aloittamishetkellä, ei vedonlyönti ole pakollista.

Urheilutarjonta on myös paikoin monipuolisempaa kuin maksullisilla urheilukanavilla – tavallisista televisiokanavista puhumattakaan. Näinpä moni valitseekin ennemmin ilmaisen Unibet TV:n kuin jonkin maksukanavan. Lisätietoja ohjelmatarjonnasta voit lukea sivulta Unibet TV ohjelmat.

Vastaavasti taas palvelun miinuspuolena voidaan pitää sitä, ettei selostusta ole aina välttämättä saatavilla tietyllä kielellä. Tämä tosin on harvoin varsinainen ongelma, sillä moni betsaaja on hyvinkin kartalla suosikkilajinsa säännöistä, joukkueista ja pelaajista, eikä näin ollen osaa välttämättä edes kaivata selostusta. Useimmissa otteluissa on kuitenkin tarjolla selostuskin, mutta usein selostuskieli on englanti.

Sen lisäksi, että pelaajat ovat tyytyväisiä Unibet TV:n ohjelmatarjontaan, nämä kiittelevät myös erinomaista kuvan- ja äänenlaatua. Audiovisuaaliset speksit vastaavat televisiolähetystasoa, ja viivekin on tavan tv-lähetysten tapaan useimmiten vain 10 sekunnin luokkaa.

Kuvanlaatu pysyy hyvänä myös silloin, kun urheilua seurataan isommalta näytöltä tai videokuvaa suurennetaan. Vaikka osa pelaajista onkin harmissaan siitä, ettei videosyötettä saa koko näytön tilaan, monelle kuvan suurentaminen riittää mainiosti. Tarkemmat ohjeet siihen, miten saat videokuvan isommaksi löydät sivulta Unibet TV koko näyttö.

Itse lähetysten ohella kiitosta saavat myös tv-lähetysten yhteydessä olevat livevedonlyöntikohteet. Kun striimi ja vetokohteet löytyvät kätevästi samalta sivulta, livebetsaaminen on monin verroin helpompaa. Lisätehostetta vedonlyöntikokemukseen tarjoavat ottelutilastot ja muut pelitiedot, jotka niin ikään löytyvät striimaussivulta.

Iso plussapuoli Unibet TV -palveluun liittyen on myös sen mobiiliyhteensopivuus. Palvelu toimii saumattomasti niin iPhonella, iPadilla kuin Android-laitteillakin, joten livelähetyksiä pääsee seuraamaan kirjaimellisesti missä ja milloin tahansa. Jos siis satut olemaan mökkireissulla tai viraston palvelujonossa, kun suosikkimatsisi alkaa, kaiva vain puhelin kauniiseen käteen ja aloita matsin seuraaminen reaaliajassa!

Betsaajat ovat pääosin erittäin tyytyväisiä Unibet TV:n toimintaan. Sen lisäksi, että palvelun käyttöönotto onnistuu yksinkertaisesti rekisteröitymällä ja tallettamalla, katselun aloittaminen, urheilun seuraaminen sekä betsaaminen ja tallettaminen lähetysten aikana koetaan varsin mielekkääksi ja helpoksi.

Toimintahäiriöitä esiintyy äärimmäisen harvoin, ja viiveet ovat minimaalisia. Käytännössä reaaliaikaisempaa urheiluviihdettä on mahdollista katsella vain paikan päällä kisayleisössä. Alta voit tutustua tarkemmin siihen, millaisia Unibet TV kokemuksia käyttäjillä on palvelun toimintaan liittyen.

KATSELUN ALOITTAMINEN

Kaikki livelähetykset löytyvät Unibetin sivuilta samasta paikasta, mikä tekee katselun aloittamisesta erittäin suoraviivaista. Löydät ajankohtaiset lähetystiedot menemällä Vedonlyönti-puolelle ja klikkaamalla kohtaa ”Streaming”.

Tässä osiossa voit tarkastella livelähetyksiä joko yleisnäkymän kautta tai suodattaa niitä lajin perusteella klikkaamalla sivun ylälaidassa olevia lajikuvakkeita. Jos esimerkiksi haluat nähdä kaikki käynnissä olevat koripallolähetykset, klikkaa koripallon kuvaa. Kun suosikkimatsi löytyy, klikkaa sitä aloittaaksesi katselun.

Vedonlyönti-puolen yleisnäkymässä erotat myös striimattavat matsit helposti niiden yhteydessä olevista tv-logoista. Tulossa oleviin lähetyksiin pystyt puolestaan tutustumaan tarkemmin Unibet TV -sivuilla.

LIVEURHEILUN SEURAAMINEN

Liveurheilun seuraaminen Unibetilla sujuu mutkattomasti laitteella kuin laitteella. Pelaajilla on hyviä Unibet TV kokemuksia sekä mobiilissa että tietokoneella. Live streamit ovat laadukkaita sekä kuvan että äänen puolesta, katsoitpa niitä sitten millä laitteella tahansa.

Korkeatasoisen kuvanlaadun ansiosta erotat kuvasta selkeästi paitsi jalkapallot ja koripallot, myös pienemmät tennispallot ja kiekot, mikä tekee matsien seuraamisesta luonnollisesti miellyttävämpää. Kun yksityiskohtia ei tarvitse tihrustaa suurennuslasin kanssa, puitteet liveurheilun seuraamiseen ovat erittäin kohdillaan.

Image-20-img

Harva pelaaja on raportoinut huonoja Unibet TV kokemuksia, mutta kun kyseessä on kuitenkin verkossa toimiva palvelu, teknisiltä virheiltä ei koskaan voi välttyä sataprosenttisesti. Näinpä livelähetyksissäkin saattaa esiintyä aika ajoin toimintahäiriöitä.

Yleisin toimintahäiriö liittyy striimin hitauteen tai pätkimiseen. Useimmiten ongelma korjaantuu yksinkertaisesti oman nettiyhteyden tarkistamisella. Kokeile esimerkiksi buutata modeemi tai siirry lähemmäs sitä parantaaksesi yhteyttä.

Varmista myös, että tietokoneellasi on riittävästi tehoja live streamin pyörittämiseen. Sulje esimerkiksi mahdolliset muut streamit, kuten musiikkipalvelut tai vastaavat, sillä ne voivat hidastaa urheilulähetyksiä viemällä liikaa kaistaa.

Joskus toimintahäiriöihin auttaa myös sivuhistorian ja evästeiden tyhjennys tai selaimen vaihto. Muista myös tarkistaa, että selaimesi on päivitetty viimeisimpään versioon saadaksesi parhaan mahdollisen Unibet TV kokemuksen.

LIVELÄHETYSTEN VIIVEET

Moni meistä on seurannut liveurheilua tavallisesta televisiosta ja tietää varmasti, että tavallisesti viive lähetyksissä on 10 sekunnin luokkaa. Unibetin lähetyksissä on jotakuinkin sama viive, joten erotus reaaliaikaisiin tapahtumiin on varsin minimaalinen. Käytännössä reaaliaikaisemman kokemuksen saisi ainoastaan menemällä paikan päälle katsomoon.

Ajoittain viive saattaa kuitenkin venyä piirun verran pidemmäksi kuin 10 sekuntia. Jos viive tuntuu oudon pitkältä, kannattaa kokeilla yllä mainittuja toimenpiteitä toimintahäiriön korjaamiseksi. Mikäli ne eivät auta, kannattaa ottaa yhteyttä Unibetin asiakaspalveluun.

LÄHETYSTEN SELOSTUS

Selostuksella on tunnetusti iso rooli urheiluviihteessä, ja valtaosa Unibetin lähetyksistäkin on selostettu. Ihan joka matsissa selostusta ei välttämättä ole kuitenkaan tarjolla, mutta vastaavasti taas esimerkiksi NFL- ja NHL-ottelut striimataan aina alkuperäisellä selostuksella.

Selostuskieli on pääasiassa englanti, mutta tämä muodostuu harvoin ongelmaksi. Valtaosa betsaajista tuntee nimittäin suosikkilajinsa sen verran hyvin, että tapahtumien seuraaminen onnistuu hyvin vaikka ilman selostustakin. Halutessasi voitkin laittaa laitteestasi äänet pois ja katsoa matseja ilman ääntä.

Image-17-img

Unibet TV kokemuksia yhdistää paitsi tyytyväisyys itse palvelua, myös asiakaspalvelua kohtaan. Kun avun tarve yllättää, on olennaisen tärkeää, että apua on saatavilla helposti ja nopeasti. Unibetin asiakaspalvelu palveleekin pelaajia vuorokauden ympäri.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli tarvitset apua esimerkiksi rekisteröitymisessä tai tallettamisessa tai jos haluat jakaa omia Unibet TV kokemuksia. Yhteydenotto onnistuu helposti joko livechatissa tai sähköpostitse. Pääset livechattiin Unibetin sivujen ”Ohjeet & apu”-osion kautta, ja samaisesta osiosta löydät myös asiakaspalvelun sähköpostiosoitteen.

Olipa sinulla sitten risuja tai ruusuja, Unibetin tiimi on aina kiinnostunut kuulemaan, millaisia Unibet TV kokemuksia pelaajilla on. Jos haluat esimerkiksi antaa palautetta palvelutarjonnasta tai striimausalustasta, kannattaa sinun lähettää viestisi suoraan asiakaspalveluun. Yhteydenotto on paikallaan myös silloin, jos kohtaat ongelmia palvelua käyttäessäsi – ystävällinen asiakaspalvelutiimi pyrkii aina ratkomaan lähetyksiin liittyvät pulmat mahdollisimman tehokkaasti.

Unibet TV tuo vuositasolla laitteellesi yli 100 000 liveurheilutapahtumaa – meiltä ja maailmalta. Ohjelmatarjonta ylittää laajuudessaan monen tavallisen TV-kanavan, ja koska otteluiden seuraaminen on asiakkaille täysin ilmaista, ei ole ihme, että käyttäjillä on pääsääntöisesti pelkkiä positiivisia Unibet TV kokemuksia.

TV-palvelu toimii moitteetta niin tietokoneella kuin mobiilissakin, eikä katselu edellytä välttämättä mitään latauksia. Halutessasi voit kuitenkin ladata mobiililaitteellesi helppokäyttöisen Vedonlyönti-sovelluksen, jonka kautta pääset liveurheilun pariin suoraan kotinäytöltäsi.

Liity tyytyväisten betsaajien seuraan ja rekisteröi oma Unibet-pelitilisi jo tänään. Rekisteröimällä tilin ja tekemällä ensitalletuksesi, pääset paitsi lunastamaan tervetuliaisbonuksesi, myös nauttimaan Unibet TV:n mahtavasta urheiluviihdetarjonnasta!

Image-18-img