Unibet Sports

Unibet Sports tarjoaa rekisteröityneille asiakkailleen mahdollisuuden seurata erittäin monipuolisesti eri urheilulajeja, ja tehdä urheilun seuraamisesta astetta mielenkiintoisempaa lyömällä vetoa voittajasta tai pelin tapahtumista live streamin kautta. Unibet TV:n kautta on joka kuukausi mahdollista seurata satoja eri tapahtumia täysin ilmaiseksi, kunhan pelitililläsi on rahaa.

Toimiakseen live stream -palvelu vaatii uusimman selaimen, ja viimeisimmät versiot Javasta ja Adobe Flash Playerista. Nämä molemmat on mahdollista ladata ilmaiseksi omalle tietokoneelleen. Jos lähetys tuntuu hitaalta tai pätkii runsaasti, kannattaa tarkistaa, että sovellukset ovat ajan tasalla eikä nettiyhteys ole ruuhkautunut. Ilmenneet ongelmat voi yrittää korjata myös päivittämällä selain tai käynnistämällä video uudelleen.

Unibet tarjoaa satoja eri tapahtumia kymmenistä eri lajeista. Asiakkaat pääsevät valitsemaan sivustolta mieleisensä vaihtoehdon, jota voi alkaa seurata kyseistä linkkiä klikkaamalla. Katselua varten on rekisteröidyttävä Unibetin asiakkaaksi, ja pelitilille on talletettava rahaa. Minimitalletus Unibetin sivustolla on 10 euroa, ja rahansiirto onnistuu erilaisilla pankki- ja luottokorteilla. Live streamin katselu onnistuu myös tilin ollessa tyhjä, jos pelaaja on asettanut vedon viimeisen 24 tunnin aikana. Lue artikkelista, mihin kaikkeen Unibet TV tarjoaa katselumahdollisuuden.

Maailman suosituimmat lajit käden ulottuvilla

Urheilulajeista seuratuimmat ovat kaikki nähtävillä Unibet TV:ssä, ja niistä on mahdollista myös lyödä vetoa sekä ennen peliä, että pelin aikana. Pelien seuraaminen on helppoa, sillä käyttäjän ei tarvitse muuta kuin kirjautua Unibetin sivustolle ja avata sieltä Vedonlyönti-valikosta alaotsikko Unibet TV. Tätä kautta pääsee erilliselle sivulle, jossa ovat listattuna sen hetkiset live-tapahtumat. Listalla näkyvät myös tulevat tapahtumat, ja niitä klikkaamalla saa tietää lähetyksen alkamisajan. Jos tapahtuma on parhaillaan käynnissä, näkyy ruudun reunassa vihreä Unibet TV -symboli. Tapahtumaa klikkaamalla saa auki pelin tiedot, kuten esimerkiksi pelatut erät, pisteet ja sen hetkiset vedonlyöntikertoimet ja – kohteet.

Jääkiekko Tarjoaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Jääkiekko kuuluu suosituimpiin urheilulajeihin ennen kaikkea Pohjois-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Unibet Sports tarjoaa mahdollisuuden seurata jääkiekkoa monessa eri muodossa, ja erityisesti maailmanmestaruuskisojen aikaan pelejä on jännittävää seurata Unibet TV:stä, ja lisäksi peliin voi lisätä jännitysaspektia lyömällä vetoa pelituloksista.

Vedonlyöntikohteita löytyy jääkiekon osalta muutenkin runsaasti, sillä esimerkiksi maailman kovatasoisimpana sarjana pidetty pohjoisamerikkalainen National Hockey League eli NHL tarjoaa jääkiekon ystäville koko kauden ajan upeita taidonnäytteitä, pelin huumaa ja tietenkin mahdollisuuden lyödä vetoa maailman arvostetuimman jääkiekkopalkinnon, Stanley Cupin, voittajasta. Myös Venäjän ja Euraasian suunnalla toimiva Kontinental Hockey League eli KHL on vedonlyöntikohteena. 

Tenniksessä löytyy runsaasti vedonlyöntikohteita

Tennis on yksi maailman seuratuimpia urheilulajeja, ja lajin sisällä on useita eri sarjatasoja, joissa on mahdollista lyödä vetoa koko turnauksen tai ainoastaan yksittäisen ottelun voittajasta. Tennis on erittäin monipuolista, sillä sitä voidaan pelata joko kaksin- tai nelinpelinä. Lisäksi paripelit voidaan otella vain yhden sukupuolen tiiminä, tai kyseessä voi olla sekapeli. Tenniksessä pelaajien tekniikan ja pelityylin tunteminen voi antaa merkittävää etua vedonlyönnissä. Todennäköisesti maailman tunnetuin tennisturnaus on Wimbledon, joka kuuluu myös tenniksen Grand Slamiin Ranskan ja Australian avoimien turnausten ohella. Wimbledon järjestetään kesäisin Lontoossa, ja turnaus kestää kaksi viikkoa. Se on poikkeuksellinen tennisturnaus muun muassa siksi, että se pelataan ruohokentällä. Wimbledon on myös maailman vanhin tennisturnaus, jota on mahdollista seurata, ja siitä voi lyödä vetoa Unibetin sivustolla.

Baseball on lajin tuntevalle vedonlyöjälle hyvä kohde

Vaikka uhkapelaamisessa mikään tienesti ei ole koskaan varma, baseballissa todennäköisyydet ovat ennustettavissa paremmin kuin monessa muussa lajissa. Siksi tämä onkin lajin tuntevalle taitavalle tilastojen tulkitisijalle ihanteellinen vedonlyöntikohde, jossa voi tienata isojakin summia. Unibet TV tarjoaa mahdollisuuden seurata Major Baseball Leagueta eli MBL:ää, jossa otteluiden sisäisiä vedonlyöntikohteita on useita, kuten esimerkiksi kunniajuoksut ja tasoitusvedot. Lisäksi voi luonnollisesti veikata myös voittajaa tai pelin aikaisia tapahtumia, kuten ensimmäisenä pisteen saavaa joukkuetta.

Koripallossa voi seurata huippuliigoja

Kuten jääkiekossakin, myös koripallossa maailman tunnetuin liiga sijoittuu Pohjois-Amerikkaan, ja National Basketball Association eli NBA viihdyttää Unibet TV:n kautta 30 eri joukkueen peleillä. Yhdysvalloissa koripallo on yksi suosituimmista ja seuratuimmista lajeista, ja NBA:n finaaliotteluilla on vuosittain yli 20 miljoonaa katsojaa.

Lentopallossa voi seurata myös pienempiä kohteita

Lentopallo tuntuu monen muun lajin ohella jäävän melko marginaaliseksi ja piskuiseksi lajiksi, mutta sitäkin on mahdollista katsoa Unibet TV:n kautta, ja maajoukkuetasolla on seurattavissa useita eri otteluita. Lentopallossa voi katsoa niin ikään Italian ja Saksan liigoja, ja se onkin varmasti lajista innostuneille mitä mukavinta puuhaa. Lentopallostakin löytyy useita vedonlyöntikohteita, joita voi veikkailla jo ennen otteluiden alkua, ja luonnollisesti myös live-vetoina itse pelin aikana. Jos vedonlyönti ei juuri sillä hetkellä huvita, on pelistä mahdollista nauttia myös ilman vetoja.

Jalkapallossa on useita eri sarjoja

Jalkapallo on kiistatta maailman suosituin ja seuratuin urheilulaji, ja sitä pelataan Etelämannerta lukuunottamatta jokaisella mantereella. Jalkapallossa on niin runsaasti seurattavaa, että aktiiviset vedonlyöjät löytävät veikkauskohteita vaikka viikon jokaiselle tunnille. Unibet Sports tarjoaa mahdollisuuden veikata niin isompien kuin pienempienkin sarjojen pelejä. Jalkapallosarjoista tunnetuin on UEFA:n eli Euroopan Jalkapalloliiton järjestämä Champions League, jossa eri maiden huippujoukkueet ottelevat keskenään sarjan voitosta. Champions Leaguen eli Mestareiden Liigan peleissä ottelee joukkueita erityisesti Espanjan, Englannin, Ranskan ja Italian liigoista. Näiden maiden liigoista muun muassa Ranskan liigaan eli Ligue 1:tä on mahdollista seurata Unibet TV:n kautta.

Lisäksi pienempiä sarjoja on tarjolla runsaasti, ja niihin kuuluvat muun muassa AFC Mestareiden liiga, Englannin Liiga kaksi, Espanjan La Liga 2, Tanskan Ykkösdivisioona ja Superligaen, sekä monien muiden maiden jalkapallosarjoja. Myös Yhdysvaltojen ja Kanadan korkein sarjataso Major League Soccer eli MLS on katsottavissa. 

Runsaasti vedonlyöntikohteita livenä

Jos urheilua seuratessa alkaa vedonlyönti tuntua houkuttelevalta, tarjoaa jokainen Unibet TV:llä näytettävä tapahtuma runsaasti kohteita, joista voi veikata, osuuko oma tuntuma oikeaan. Erityisesti joukkuelajit tarjoavat kymmeniä vaihtoehtoja vedonlyöntikohteiksi, sillä niissä on mahdollista veikata muun muassa ensimmäistä maalintekijää, erän eri tapahtumia, kuten jäähyä, maalia tai tappelua, tai pelin ensimmäisen rangaistuksen saajaa. Kohteita on runsaasti, ja kertoimet ovat vähintäänkin kohtuullisia varsinkin hieman epätavallisemmissa vedonlyöntikohteissa. Koska Unibet TV on käyttäjilleen ilmainen, se ei kuitenkaan vaadi vedonlyöntiä, joten urheilusta on mahdollista nauttia myös ilman vedonlyöntiä niin kauan, kun rekisteröityneen pelaajan tilillä on rahaa. Unibet TV tarjoaa Unibetin asiakkaille mahdollisuuden nauttia pelin jännityksestä livenä siellä missä itse haluaa.