Image-7-img

UNIBET LIVE STREAM

Haluatko nauttia liveurheilusta suorana samalla, kun betsaat? Unibetilla se onnistuu – kiitos reaaliaikaisen Unibet Live Stream -palvelun, joka tarjoaa pelaajille pääsyn tuhansiin urheilutapahtumiin vuosittain. Tutustu Unibetin liveurheilutarjontaan jo tänään ja tee livevedonlyönnistä entistä antoisampaa!

Haluatko nauttia korkeatasoisesta live streamista samalla, kun betsaat? Unibetilla se onnistuu – kiitos laadukkaan Unibet Live Stream -palvelun. Sen kautta katsot suorana muun muassa tennistä, jääkiekkoa, jalkapalloa, snookeria ja eSportsia samalla, kun lyöt vetoa ottelun käänteistä. Lajilista on melkeinpä yhtä monipuolinen kuin koko vedonlyöntitarjonta, joten katsottavaa riittää takuulla joka makuun.

Unibet stream toimii moitteetta niin tietokoneella kuin mobiilissakin – voit siis pistää striimin pyörimään käytännössä paikkaan ja aikaan katsomatta. Tehtäväksesi jää vain valita, mitä seuraat. Olipa valintasi sitten Unibet CHL stream tai Unibet darts live stream tai mikä tahansa muu laji, kuvan ja äänen laatu ei tule pettämään. Lähetysten viivekin on samaa tasoa kuin televisiossa, joten pääset nauttimaan urheilusta niin reaaliaikaisesti kuin se käytännössä on mahdollista olematta itse paikan päällä katsomossa.

Niin kauan, kun käytössäsi on aktiivinen Unibet-tili ja toimiva nettiyhteys, voit katsella otteluita täysin ilmaiseksi. Striimin katselu edellyttää useimmiten myös sitä, että tilillä on jonkin verran pelirahaa, ja osa striimeistä saattaa vaatia myös pienen vedon asettamista. Näihin ja muihin katseluun vaikuttaviin tekijöihin sekä Unibet streamin tarjontaan tutustumme tarkemmin tällä sivulla. Jos siis mielenkiintosi liveurheilua kohtaan heräsi, jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

KATSO URHEILUA UNIBET-TILISI KAUTTA

Unibet Live Stream on Unibetin tarjoama striimauspalvelu, jonka kautta betsaajat pääsevät seuraamaan urheilua reaaliajassa – ja täysin ilmaiseksi. Lähetykset näytetään suorana Unibetin sivuilla, joten katselu onnistuu kätevästi oman tilin kautta.

TUTUSTU LIVELÄHETYKSIIN

Pääset tutustumaan käynnissä oleviin Unibet live -otteluihin menemällä vedonlyöntipuolen Streaming-osioon. Sieltä näet kaikki tällä hetkellä striimattavat matsit lajeittain tai perusnäkymässä. Voit suodattaa striimejä halutessasi klikkaamalla lajikohtaisia kuvakkeita sivun ylälaidasta.

Kun oma suosikkimatsi osuu kohdalle, pääset seuraamaan lähetystä klikkaamalla matsin tiedoissa olevaa vihreää tv-logoa. Tämän jälkeen sinut ohjataan Unibet stream -sivulle, josta löytyy tarkemmat tiedot kyseisestä ottelusta ja itse stream. Klikkaamalla videosyötteessä olevaa Play-nappulaa, lähetys alkaa ja pääset seuraamaan matsia.

LIVE STREAM & LIVEVEDONLYÖNTI

Ottelun ollessa käynnissä voit myös betsata helposti, sillä näet kaikki mahdolliset livevetokohteet samalla sivulla. Jos kyseessä on esimerkiksi Unibet CHL stream, voit lyödä vetoa esimerkiksi siitä, kuka saa seuraavan jäähyn tai tekee seuraavan maalin.

Ottelusta riippuen striimaussivulta voi myös löytyä tietoa esimerkiksi pelaajien tai joukkueiden aiemmista kohtaamisista sekä kyseisen matsin tilastoista. Jos esimerkiksi seuraat livenä tenniksen kaksinpeliä, jossa vastakkain ovat Rafael Nadal ja Novak Djokovic, tilastot aiemmista kohtaamisista voivat olla vilkaisun arvoisia livevetoja tehdessä.

UNIBET STREAM KATSELUOIKEUDET – NÄIN REKISTERÖIT TILIN

Unibet stream -tarjontaa pääsee periaatteessa tarkastelemaan kuka tahansa. Vaikkei sinulla olisi pelitiliä sivustolla, voit silti tutustua striimattaviin otteluihin ja striimauksen toimintaan Unibetin sivuilla. Jos kuitenkin haluat alkaa katsella otteluita livenä, täytyy sinun aivan ensimmäisenä rekisteröidä pelitili.

Pelitilin rekisteröinti on onneksi täysin ilmaista. Huomaa kuitenkin, että sinun täytyy olla yli 18-vuotias, jotta voit rekisteröidä pelitilin, seurata streameja, tehdä talletuksia ja lunastaa esimerkiksi bonuksia Unibetilla. Alaikäisten uhkapelaaminen on laitonta, joten näin ollen Unibet ei hyväksy alle 18-vuotiaita asiakkaita. Ehkäistäkseen alaikäisten pelaamista, Unibet voi suorittaa pelaajilleen ikätarkastuksia milloin tahansa.

PIKAOHJEET TILIN REKISTERÖINTIIN

Mutta sitten itse asiaan – jos siis olet yli 18-vuotias, voit rekisteröityä Unibetille seuraavia ohjeita noudattamalla saadaksesi live stream -katseluoikeudet:

  1. Mene Unibetin sivuille tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi ja klikkaa ”Rekisteröidy”-painiketta sivun ylälaidasta.
  2. Syötä pyydetyt tiedot rekisteröintivaiheessa ja vahvista tilisi lopuksi tekstiviestillä saamasi koodin kera.
  3. Valmista tuli!

Rekisteröinti on siis kaikkinensa erittäin helppo prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa sinun täytyy syöttää sivustolle etunimesi, sukunimesi, syntymäaikasi ja sukupuolesi. Klikkaa tämän jälkeen ”Jatka” päästäksesi seuraavaan vaiheeseen.

Anna seuraavassa vaiheessa osoitetietosi, kuten katuosoitteesi, postinumerosi ja asuinkaupunkisi. Maa on yleensä jo ennakkoon valittu. Syötä myös puhelinnumerosi maakoodin kera ja klikkaa taas ”Jatka”. Kolmannessa vaiheessa pääset valitsemaan itsellesi salasanan ja turvakysymyksen siltä varalta, että salasana joskus unohtuu. Kun olet valmis, klikkaa taas ”Jatka”.

HYVÄKSY SÄÄNNÖT JA EHDOT JA TILAA UUTISKIRJEET

Rasti lopuksi hyväksyväsi Unibetin säännöt ja ehdot ja tilaa halutessasi uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeet pysyt helposti kartalla Unibetin uusista vedonlyöntibonuksista ja muista pelaajaeduista. Jos lunastat vedonlyönnin tervetuliaisbonuksen rekisteröityessäsi, sinun täytyy myös hyväksyä bonusten säännöt ja ehdot.

VAHVISTA TILI

Ihan viimeiseksi sinun täytyy vielä vahvistaa rekisteröintisi syöttämällä tekstarilla saamasi vahvistuskoodi Unibetille. Muista siis syöttää puhelinnumerosi kakkosvaiheessa oikein, jotta koodi lähetetään varmasti oikeaan numeroon. Jos et saa koodia, tarkista numero. Mikäli koodia ei kuulu ja puhelinnumero on oikea, voit tilata koodin uudelleen. Jos uudelleentilauskaan ei auta, ota yhteys Unibetin asiakaspalveluun.

Image-5-img
Image-50-img

Kun tili on rekisteröity ja vahvistettu onnistuneesti, täytyy sinun vielä tehdä talletus. Yleensä Unibet live streamin seuraaminen edellyttää sitä, että tilillä on jonkin verran rahaa. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä tavallisesti minimitalletus riittää – ja useimmilla maksutavoilla se on vain 10 euroa.

Voit tehdä talletuksen tilillesi noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Klikkaa sivun ylälaidasta löytyvää ”Talleta”-painiketta tai siirry tilisi kautta kassalle tallettaaksesi.
  2. Valitse haluamasi maksutapa.
  3. Syötä haluamasi talletussumma. Minimitalletus on maksutavasta riippuen tavallisesti 10 € tai 15 €.
  4. Vahvista maksu valitsemastasi maksupalveluntarjoajasta riippuen asianmukaisella tavalla.

Kun talletus on vahvistettu onnistuneesti ja rahat ovat siirtyneet Unibet-pelitilillesi, pääset seuraamaan Unibet live stream -matseja. Osa livelähetyksistä saattaa edellyttää myös betsaamista, mutta tarkat tiedot mahdollisista betsausvaatimuksista näet aina striimikohtaisesti Streaming-osiosta.

Unibet hyväksyy talletukset esimerkiksi pankki- tai luottokorteilla, Trustlyn tai Apple Payn kautta, verkkopankista ja Neteller- ja Skrill-nettilompakoista. Jokainen löytää siis varmasti itselleen sopivan tavan siirtää rahaa pelitilille.

Visa- ja Mastercard-maksukortit sekä Maestro- ja Visa Electron -kortit soveltuvat hyvin niille, jotka ovat muutenkin tottuneet maksamaan ostoksiaan kortilla. Vastaavasti taas Trustly tai suora pankkisiirto omasta verkkopankista on hyvä valinta, jos verkkopankkimaksut ovat jo tulleet entuudestaan tutuksi.

Apple Pay taas soveltuu erinomaisesti iOS-laitteiden käyttäjille, sillä sen kautta talletukset sujuvat nopeasti ja turvallisesti Apple Walletista, tutun vahvistusprosessin kautta. Neteller ja Skrill taas ovat nettilompakkopalveluita, joiden isoin plussapuoli on välittömät rahansiirrot – myös kotiuttaessa.

Kun olet rekisteröinyt pelitilin ja tehnyt talletuksen, Unibet Live Stream sisältö on katsottavissasi. Voit tutustua palvelun sisältöön siirtymällä vedonlyöntipuolella kohtaan ”Streaming”.

Tavallisesti tarjolla on useampi ottelu samaan aikaan, sillä striimattavia lajeja on kohtalaisen paljon. Unibet striimaa muun muassa lätkää, futista, tennistä, snookeria, dartsia ja eSportsia. Koska otteluita järjestetään lajista riippuen parhaimmillaan ympäri vuoden ja ympäri maailman, striimit pyörivät paikoin jopa kellon ympäri – kiitos aikaerojen.

Ottelutarjontaan vaikuttaa kuitenkin laji-, sarja- ja liigakohtaiset kausiaikataulut. Siinä missä esimerkiksi ATP-tennistä pelataan melkein ympäri vuoden, tiettyjen jalkapalloliigojen kaudet saattavat olla paikoin lyhyempiä. Ja esimerkiksi maailmanmestaruuskisat – olipa laji sitten mikä tahansa – ovat yleensä lyhyehköjä muutaman viikon rykäisyjä. Nyrkkisääntönä todettakoon kuitenkin, että silloin kun urheilumaailmassa tapahtuu, myös Unibet stream -palvelussa tapahtuu.

Alta löydät jokusen esimerkin Unibet Live Stream -palvelun tarjonnasta. Todellisuudessa lajikirjo ja otteluohjelmat ovat rutkasti laajemmat, ja ajankohtaiset striimit löydät aina Unibetin sivuilta. Voit suodattaa live lähetyksiä lajin mukaan tai tarkastella kaikkia striimeja yhdeltä istumalta. Livelähetykset merkitään aina TV-tunnisteella.

Tuleviin Unibet live stream -lähetyksiin puolestaan voit tutustua Tulossa olevat -sivun kautta. Tällä sivulla näet tosin striimattavien matsien ohella myös muut tulossa olevat ottelut, mutta erotat Unibet live streamit helposti niiden yhteydessä olevan tv-logon ansiosta.

Image-8-img

TENNIKSEN LIVE STREAMIT

Tennis on tuttu laji meistä monelle, ja vaikkei sitä aktiivisesti seuraisikaan, tennismaailman tapahtumilta on hankala välttyä aivan täysin. Tennistä pelataan lähestulkoon ympärivuotisesti loppuvuotista lyhyttä taukoa lukuun ottamatta, mikä tekee lajista yhden Unibet live stream -palvelun striimatuimmista. Yhteen turnaukseen mahtuu myös monta ottelua, joten katsottavaa riittää reilusti jokaista pelipäivää kohden.


Lajia enemmän seuranneet tuntevat takuuvarmasti tenniksen kaikkien aikojen kovimman kolmikon, Rafael Nadalin, Novak Djokovicin ja Roger Federerin, joista jokainen on käynyt pokkaamassa tähän mennessä voittopokaalin jopa 20 Grand Slam -turnauksesta. Vain aika näyttää, milloin uuden sukupolven tennistähdet, kuten Kreikan Stefanos Tsitsipas ja vuonna 2021 olympiakultaa kaksinpelissä pokannut Saksan Alexander Zverev valtaavat ranking-listan kärjen.


Melkeinpä kaikkien miesten ATP- ja naisten WTA-turnausten seuraaminen onnistuu livenä myös Unibetilla. Live-ohjelmasta löytyvät myös Challengerit ja Grand Slamien karsintaturnaukset.


JALKAPALLON LIVE STREAMIT

Jalkapallo on kenties maailman suosituin urheilulaji, ja esimerkiksi jalkapallon maailmanmestaruuskisat keräävät aina miljoonia silmäpareja televisioruutujen ääreen.


MM-kisojen ohella jalkapalloa pelataan pienemmässä ja suuremmassakin mittakaavassa lähestulkoon ympärivuotisesti. Tenniksen ohella se lukeutuukin Unibet live stream -palvelun striimatuimpiin lajeihin, sillä jossain päin maailmaa on melkeinpä aina jokin turnaus käynnissä.


Unibet live streamin kautta pääset seuraamaan niin Euroopan suurimpia futisturnauksia kuin kansainvälisiäkin turnauksia. Voit seurata esimerkiksi La Ligaa, Bundesliigaa, Seria A:ta ja Ligue 1:sta tilisi kautta samalla, kun betsaat.


Isojen turnausten ohella tarjolla on myös ajoittain erinäisiä erikoislähetyksiä, kuten nuorisomaajoukkueiden matseja ja paikallisliigojen matseja. Ajankohtaiset ottelutiedot ja live streamit kannattaa aina tarkistaa Unibetin sivuilta.


Jääkiekko on eittämättä yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja seuratuimmista lajeista. Lajia pelataan useammalla eri mantereella, ja näinpä ei liene yllätys, että jääkiekkoa seurataan myös Unibetilla.

Unibet stream tarjoaa mahdollisuuden päästä seuraamaan muun muassa jääkiekon Mestarien liigaa eli CHL:ää. Kyseessä on eurooppalaisten jääkiekkoseurojen turnaus, jossa ei kuitenkaan pelata virallisesti Euroopan mestaruudesta. Mukana on 32 joukkuetta 13:sta eri liigasta, ja mukaan pääsee vain parhaiten omassa liigassaan menestyneet joukkueet.

Unibet CHL stream mahdollistaa CHL-otteluiden seuraamisen suoraan omalta pelitililtä ja livebetsaamisen otteluiden aikana. CHL streamin
ohella jääkiekon saralla näytetään myös muita otteluita. Tarkemmat tiedot jääkiekon live streameista löydät Unibetin sivuilta.

UNIBET DARTS LIVE STREAM

Darts on monelle meistä varmasti jossain määrin tuttu laji. Darts-tauluja löytyy nimittäin esimerkiksi monista pubeista ja baareista, ja innokkaimmat tikanheittäjät ovat hankkineet darts-tauluja myös koteihinsa tai vapaa-ajan asunnoilleen

Dartsia pelataan kuitenkin myös tosissaan ja kilpailumielessä. Näin ollen dartsisa ja otteluiden tuloksista lyödään myös rutkasti vetoa. Ja se, mikä darts-vedonlyönnistä tekee kertalaakista jännittävämpää, on tietenkin mahdollisuus päästä seuraamaan kisoja reaaliajassa.

Unibet darts live stream tarjoaa pääsyn maailman kuumimpien darts-pelien pariin. Voit seurata Unibet darts live streamin kautta muun muassa Modus Online Live Leagueta. Live streamin ohella saat haltuusi tuoreimman datan ja tietenkin livetulokset.

KORIPALLON LIVE STREAMIT

Koripallo on laji, joka ei takuulla kaipaa sen kummempia esittelyjä. Matseissa kohtaa aina kaksi joukkuetta, jotka pyrkivät heittämään pallon vastapuolen päädyssä olevaan koriin yläkautta. Samalla, kun kori pyritään saamaan aikaiseksi, täytyy toki puolustaa myös omaa päätyä ja pyrkiä välttämään virheitä.

Koripallo on niin ikään maailmanluokan laji, ja sitä pelataan laajalti ympäri maailman. Kiistatta tunnetuin koripallosarja on yhdysvaltalainen NBA, jota seurataan livenä myös Unibetilla. NBA:n ohella seurannassa ovat toki myös monet muut koripallotapahtumat vuosittain. Ihan kaikki ottelut eivät välttämättä päädy Unibet stream -palveluun, mutta esimerkiksi NBA-matseja striimataan varsin säännöllisesti.

Image-9-img

Snooker on yksi biljardin muodoista ja lajille on oma vakiintunut kannattajakuntansa. Biljardi ja sen monet eri muodot ovat dartsin tavoin monelle tuttuja esimerkiksi pubeista tai pelihalleista, joissa moni varmasti onkin saanut ensi kosketuksensa lajiin.

Vedonlyöjille snooker tarjoaa nopeatempoista ja tapahtumarikasta viihdettä. Pelissä tapahtuu lähes jatkuvasti, mikä tekee sen seuraamisestakin jännittävämpää. Viime vuosina snooker on saavuttanut entistä enemmän suosiota vedonlyöjien keskuudessa, mikä näkyy myös laajentuneessa kohdevalikoimassa.

Unibet live stream tarjoaa mahdollisuuden seurata snookeria livenä ja betsata samalla tuloksista. Stream-palvelusta pelaajat pääsevät seuraamaan esimerkiksi Pohjois-Irlannin avointen karsintakierroksia.

CS:GO LIVE STREAM

Counter Strike eli lyhyemmin CS lienee tuttu peli, jos olet yhtään perehtynyt videopelien maailmaan. Videopelien suosio on kasvanut rytinällä vuosituhannen alusta lähtien, ja nykyään niiden suosio on niin massiivista, että turnauksista lyödään aktiivisesti vetoa ja niitä seurataan silmä kovana livenä.

Pelaajamäärät ovat kohonneet miljooniin, ja moni CS-pelaaja elättää itsensä tätä nykyä vain pelaamalla. Kuten arvata saattaa, CS:GO ja muut eSports-lajit kuuluvat myös Unibet live stream -palvelun ohjelmistoon. Voit seurata turnauksia niiden ollessa käynnissä suoraan pelitilisi kautta ja pistää betsit sisään livenä suoraan streamaussivulta.

LENTOPALLON LIVE STREAMIT

Viimeisimpänä esimerkkinä Unibet live -tarjonnasta mainittakoon lentopallo. Tätä joukkuelajia pelataan niin monessa eri maailmankolkassa, ja se lukeutuu myös vedonlyöjien suosikkilajeihin.

Pelin kulku on yksinkertainen ja selkeät säännöt mahdollistavat sen, että lajia tuntemattomampikin henkilö pääsee nopeasti kärryille kentän tapahtumista ja pelin säännöistä. Pelin tunteminen onkin ensiarvoisen tärkeää etenkin, jos siitä aikoo lyödä vetoa.

Unibet live stream mahdollistaa myös lentopallon liveseurannan. Voit seurata oman tilisi kautta esimerkiksi naisten lentopallon Euroopan mestaruuskisoja ja lyödä vetoa matsien käänteistä ja tuloksista pelin ollessa käynnissä.

Unibet live stream tarjoaa pelaajille paitsi pääsyn maailmanluokan urheilumatsien äärelle, myös entistä paremmat puitteet live vedonlyöntiin. Voit nimittäin betsata samalla, kun seuraat matsia Unibet-tilisi kautta.

Streamin ohella näet kätevästi samalla sivulla myös kaikki otteluun liittyvät tärkeät tilastot, kuten mahdolliset aiemmat kohtaamiset sekä kyseisen ottelun aiemmat tapahtumat. Näiden tietojen valossa voit lyödä vetoa esimerkiksi siitä, kuka tai mikä joukkue tulee voittamaan ottelun, tai kuka saa vaikkapa seuraavan rangaistuksen tai pisteen.

Jos livevedonlyönti on sinulle ennestään tuttua, tiedät varmasti, että paikoin nopeus on valttia. Koska ottelut ovat käynnissä, vedot voivat ratketa joskus erittäin nopeasti. Ottelun tapahtumat voivat myös vaikuttaa kertoimiin, jotka voivat niin ikään vaihdella melko reilustikin matsin edetessä.

Livevetojen tarjonta riippuu aina paitsi käynnissä olevasta ottelusta, myös lajista, sillä eri lajeissa on eri sorttisia vetokohteita. Kaikki saatavilla olevat livevedot näet kuitenkin aina striimin yhteydessä ja tunnistat livevedot helposti vetokohteiden ohessa olevasta punaisesta kellologosta.

Kello-logo auttaa sinua erottamaan livekohteet myös kaikkien kohteiden listalta. Vastaavasti taas tv-logo kohteen tiedoissa kertoo sen, että kyseisestä matsista on käynnissä tai tulossa Unibet live stream.

Live streamia katsellessa ja livevetoja tehdessä on aina hyvä huomioida myös viiveet. Unibet live streamin tavallinen viive on noin 10 sekunnin luokkaa, eli sama kuin esimerkiksi television kautta näytettävissä livelähetyksissä. Joskus viive voi kuitenkin olla hieman tätä pidempi.

Mikäli lähetykset tuntuvat pätkivän tai huomaat viiveen olevan normaalia pidempi, kannattaa ensimmäisenä tarkistaa oma nettiyhteys. Varmista lisäksi, ettet striimaa samaan aikaan jossain toisessa palvelussa, sillä sekin voi hidastaa lähetystä. Tee tarvittaessa nopeustesti laajakaistallesi selvittääksesi yhteysnopeuden. Joskus yhteysongelmat ratkeavat myös yksinkertaisella sivuhistorian ja evästeiden tyhjennyksellä.

UNIBET STREAM MOBIILISSA

Valtaosa vedonlyönnin harrastajista on viime vuosien aikana siirtynyt betsaamaan entistä enemmän mobiilissa. Mobiilivedonlyönnin suosio on kasvanut vuosi vuodelta, ja nykyään onkin ensiarvoisen tärkeää, että homma toimii kuin rasvattu myös mobiilisti. Liian pitkät latausajat tai sekava käyttöliittymä turhauttavat nimittäin monin verroin enemmän mobiilissa kuin tietokoneella.

Unibet live stream -palvelun käyttö onnistuu onneksi ongelmitta myös iPhonella, iPadilla ja Android-mobiililaitteilla. Pääset seuraamaan live stream -lähetyksiä halutessasi joko suoraan mobiiliselaimen kautta tai Unibet Vedonlyönti -sovelluksen kautta. Selainversion käyttö ei edellytä minkään sortin latauksia, mutta sovellukset taas ladataan erikseen omalle laitteelle.

Jos käytät iOS-laitetta, kuten iPhonea tai iPadia, voit ladata Unibet Vedonlyönti -sovelluksen suoraan omasta App Storesta. Jos sovellusta ei löydy hakutoiminnon kautta, löydät suoran linkin lataussivulle Unibetin sivuilta, kohdasta ”Sovellukset”.

Android-käyttäjät taas voivat ladata appin suoraan Unibetin sivuilta. Googlen Play-kauppa ei toistaiseksi hyväksy lainkaan rahapelisovelluksia, joten Play-kaupasta appia ei ikävä kyllä löydy. Suora Android-latauslinkki on kuitenkin esillä Unibetin sivuilla, ja pääset lataamaan sovelluksen kopioimalla linkin mobiiliselaimesi osoiteriville.

Käytitpä Unibet live streamia sitten suoraan selaimesta tai sovelluksen kautta, käyttökokemus on yhtä hyvä. Sovelluskäyttäjille on tarjolla myös täysin uudenlainen Katso ja betsaa -palvelu, joka mahdollistaa tennis- ja jalkapallomatsien katselemisen ja livevedonlyönnin kätevästi appien kautta.

REKISTERÖI ILMAINEN TILI JA STRIIMAA UNIBET LIVE -MATSEJA YMPÄRI VUODEN

Miltä kuulostaa pääsy maailmanluokan urheilumatsien pariin aitiopaikalta ja livebetsaus matseja katsellessa? Unibet live stream toteuttaa toiveesi ja tarjoaa sinulle laadukasta liveurheilua vuoden ympäri!

Unibet stream on Unibetin tarjoama striimauspalvelu, jonka kautta pelaajat pääsevät seuraamaan lukuisia otteluita reaaliajassa. Reaaliaikaiset lähetykset tarjoavat paitsi erinomaisen väylän seurata urheilua, myös mahdollisuuden tehdä livevedonlyönnistä kertaheitolla hauskempaa. Kun näet jatkuvasti pallon tai kiekon liikkeet ja aistit pelin tunnelman, vedonlyöntikokemuksesi nousee täysin uudelle tasolle.

Live streamin katseluoikeudet irtoavat todella helposti, ja itse palvelun käyttö on täysin ilmaista. Tarvitse vain Unibet-pelitilin ja rahaa tilillesi, jonka jälkeen pääset seuraamaan suosikkilajiasi livenä. Rekisteröi siis ilmainen tilisi jo tänään päästäksesi seuraamaan esimerkiksi Unibet darts live streamia, Unibet CHL streamia ja kansainvälistä huippufutista ja betsaamaan reaaliajassa!